Kirsti Kuosmanen

www.kirstikuosmanen.com

Kirsti on näyttelijä, tantraopettaja , seksi-, rakkaus- ja parisuhdevalmentaja, bloggari, psykoterapeutti ja äiti. Hänen tiensä on kulkenut monien seikkailujen ja elämänmuutosten kautta yhä syvemmälle kohti omaa aitoa itseä. Työnsä kautta hän haluaa inspiroida sinua löytämään rakastavan, nautinnollisen ja levollisen suhteen omaan kehoosi, seksuaalisuuteesi, mieleesi ja tunteisiisi. Kirsti haluaa nähdä, miten sytytät sisäisen tulesi ja kukoistat kaikessa loistossasi. Tämä maailma tarvitsee sinun suuruuttasi. 

Tantrinen Seksuaalisuuden Jumalatar-rituaali

Saat kehollisen kokemuksen, mitä on olla Seksuaalisuuden Jumalatar, täynnä tulta ja aistillisuutta. Päästämme irti seksuaalisuuteemme liittyvistä vääristä uskomuksista ja ehdollistumista. Voit luoda lisää turvaa, voimaa ja kauneutta seksuaalisuutesi ja halujesi ympärille. Tässä tantrisessa rituaalissa omistat sisälläsi olevan Seksuaalisen Jumalattaren. Muistat todellisen luontosi, joka on intohimoinen, halukas ja täynnä elinvoimaa.

Tässä työpajassa ei ole alastomuutta. Jos haluat tutkia sisäistä Seksuaalisuuden Jumalatartasi, kaikki sukupuolet ovat tervetulleita.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡