Kuldip Singh

www.taiyohealingarts.com

Kuldip Singh Quinterno, NMT LMT, on ammattimainen somaattinen terapeutti yli 20 vuoden kokemuksella. Hänellä on ammattitutkinto hierontaterapiassa, neuromuskulaariterapiassa, Shiatsussa, akupainannassa, Kundalini-joogassa ja hän on Yon-Dan-tasolla (4. asteen musta vyö) sisäisissä kamppailulajeissa. Kuldip on tällä hetkellä Helsingin parantavan taiteen keskuksen koulutusjohtaja ja hän työskentelee kokopäiväisesti parannuskeskuksessa auttaakseen asiakkaita purkamaan fyysisiä ja emotionaalisia traumojaan.

Inner Trust

Inner Trust on työpaja, jossa juhlitaan intuitiota ja sen sisältämää viisautta. Harjoitamme eri tekniikoiden avulla syvempää ja luottavaisempaa yhteyttä intuitioon. Tämä työpaja antaa meille tilaa kehittää intuitiotamme ja tutkia kuinka paljon viisautta meidän kaikkien sisällä on.

Intuitive Self Defense

Tämän työpajan tavoitteena on tarjota alusta intuitiollemme auttaaksemme meitä suojelemaan itseämme ja rakkaitamme. Harjoitamme erilaisia tekniikoita, jotka osoittavat kuinka intuitiivinen järjestelmämme on kehittynyt ja kuinka se auttaa meitä löytämään tien ulos vaarallisista tilanteista ja kohti turvallisuutta. Tämä työpaja antaa meille tilaa ilmentää intuitiotamme itsesuojelua varten.

Emotional Detox -Kundalini Yoga

Kundalini-jooga on dynaamisen taajuuden jooga, joka tunnetaan parhaiten vaikutuksistaan ihmisen energiatasoon, emotionaaliseen tasapainoon, lisääntyneeseen itsetuntemukseen ja stressinhallintaan. Tämä joogatyyli sekoittaa hengitystä, liikkumista, venyttämistä, meditaatiota, laulamista ja sekvenssitiedettä. Liity Kuldip Singhin seuraan tähän 75 minuutin kokemukseen ja vapauta syviä tunteita kehosta, auttaen kehoasi tuntemaan enemmän sisäistä vapautta ja olemisen keveyttä.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡