Kuuninjatar

facebook.com/q.ninjatar 

Kuuninjatar on muusikko ja tankotanssija, joka tuo kauneutta, naisellisuutta ja henkisyyttä kuultavaan ja nähtävään muotoon. Soittimensa kontrabasso soi kuin sello, mutta käyttäen niitä mahtavia bassotaajuuksia, joita voi kuunnella koko keholla. Eksoottisena tankotanssijana Kuuninjatar rakastaa auttaa muita herättämään ja ilmaisemaan naisellista seksikkyysvoimaansa tanssimeditaation ja sensuellien keholiikkeiden kautta. 

Feminine Sexual Flow

Feminine Flow workshopissa pääset herättelemään ja ilmaisemaan naisellista seksikkyysvoimaa tanssimeditaation ja viettelevän liikekielen avulla. Jokainen on valloittavan upea, iästä, koosta ja kunnosta huolimatta ja onkin mittaamattoman arvokas hetki, kun oivaltaa “Wow, mähän olen hitsin upea!”. Seksikäs liike ei siis tosiaankaan ole “pelkkää keikistelyä”, vaan syvällisesti feminiinisyyttä hoitavaa ja parantavaa. Eri kunto- ja notkeustasot on otettu huomioon.

Bassomeditaatio

Tiedäthän sen mahtavan tunteen, kun bassoääni värisee rintakehässä? Jousella soitettuna kontrabasso soi kuin sello, mutta käyttäen juuri niitä ihanan matalia, kehossa väriseviä bassotaajuuksia joita voi kuunnella koko keholla. Kuuninjattaren bassomeditaatio on kanavoitu musiikkiesitys ja siksi joka kerta erilainen, ajan, paikan ja osallistujien mukaan. Bassomeditaatiossa saat kokea tämän lempeän, solutason äänihieronnan ja äänihoidon joogamatolla lepäillen. 

I Am Moon – Tankotanssi esitys

Naisellisen seksikkyysvoiman voi nähdä niin ulkoisesti kuun vaiheissa kuin sisäisesti Lilithin ja Eevan vaiheilussa naisen kierrossa. Tämä eksoottisen tankotanssin esitys ilmaisee tuon jatkuvan muutoksen kauneutta ja voimaa. Näyttäessään oman naisellisen kauneutensa Kuuninjatar haluaa muistuttaa ottamaan käyttöön meissä jokaisessa olevaa naisellista kauneutta ja seksikkyysvoimaa.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡