LanaPrana

www.lanaprana.fi

Lana Lavanina (LanaPrana) on Nagpurissa sertifioitu kliinisen Ayurvedan terveyskonsultti, Pranayama- ja Joogaopettaja. Lana tekee asiakkailleen Ayurveda-konsultaatioita ja Abhyanga-öljyhoitoja sekä kouluttaa Suomen Ayurveda-instituutissa. Lanan vahvuus on Ayurvedan, Joogan ja Pranayaman kokonaisvaltainen ymmärrys ja yhdistely hyvinvoinnin edistämiseksi. Näistä kaikista hänellä on pitkä kokemus, sekä kansainvälinen koulutus. Lana on osallistunut myös Terveys- ja Hyvinvointisummitteihin.

Ayurveda = elämisen taito

Työkaluja hyvinvointisi tueksi ja kohti parempaa itsetuntemusta. Ayurvedassa vahva ruuansulatuksen tuli eli agni on avain terveyteen. Opit yksinkertaisia keinoja sen vahvistamiseksi. Heikko ruuansulatus aiheuttaa paljon vaivoja ja seurauksena muodostuu kuona-aineita, jotka aiheuttavat lisää ongelmia. Lana antaa myös ohjeita stressin lievittämiseen. Pranayama on erittäin tehokas työkalu, jolla voidaan vaikuttaa mm. hormonitoimintaan, helpottaa nopeasti ahdistusta, sekä tasapainottaa kehoa ja mieltä. Pääset kokeilemaan muutamaa erilaista hengitystekniikkaa, näitä voit harjoittaa jatkossa myös kotona.

Sisäisen pranan herättäminen

Aloitamme lempeällä ashtanga-asanaharjoituksella, keskitymme syvään hengitykseen ja oikeaan linjaukseen siten, että joogi pysyy tietoisena kehostaan ja mielestään. Se edesauttaa menemään syvemmälle harjoitukseen täysin tietoisena. Hellävarainen asanaharjoitus rauhoittaa kehoa (vata=dosha rauhoittuu) ja terapeuttinen pranayama=hengitysharjoitus tasapainottaa kehoa ja mieltä hienovaraisella tavalla. Harjoituksen päätteeksi tunnet olosi täysin elpyneeksi ja olet täynnä pranaa=elintärkeää energiaa.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡