LanaPrana

www.lanaprana.fi
www.facebook.com/lanaprana9
www.facebook.com/LanaPrana
www.instagram.com/ayurveda_lanaprana

Lana Lavanina (LanaPrana) on kokenut ja arvostettu Nagpurissa sertifioitu kliinisen Ayurvedan terveyskonsultti, Pranayama- Jooga- ja Tantra-opettaja. Lana kouluttaa Ayurvedaa online. Lanan vahvuus on Ayurvedan, Joogan, Pranayaman ja Tantran kokonaisvaltainen ymmärrys ja yhdistely hyvinvoinnin edistämiseksi. Näistä kaikista hänellä on yli 22 vuotta pitkä kokemus sekä kansainvälinen koulutus.

AYURVEDA = ELÄMISEN TAITO

[FI]

Ayurvedisia työkaluja hyvinvointisi tueksi ja kohti parempaa itsetuntemusta. Ayurvedassa vahva ruuansulatuksen tuli eli agni on avain terveyteen. Opit yksinkertaisia keinoja sen vahvistamiseksi. Heikko ruuansulatus aiheuttaa paljon vaivoja ja seurauksena muodostuu kuona-aineita, jotka aiheuttavat erilaisia vaivoja/sairauksia. Annan myös ohjeita stressin lievittämiseen.

HAPPY HORMONES (ayurveda)

[FI]

Tasapainota hormonitoimintaasi luonnollisesti Ayurvedan avulla (jooga, pranayama, tantra jne.). Hormonaaliset ongelmat & niiden synty. Tyypilliset oireet. Hormonaalisten epätasapainotilojen luonnollinen hoito. Eri kehotyyppien vata, pitta, kapha kuukautiset. Mitkä ovat syyt lisääntyneille hormoniongelmille. Stressi on yksi tekijä, joka aiheuttaa epätasapainoa hermostossa ja se vaikuttaa hormonitoimintaan.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡