Leigh Ewin

www.leighewin.com
www.facebook.com/theleighewin
www.instagram.com/leighewin

Leigh Ewin on hengitystyöskentelyn fasilitoija ja kouluttaja sekä asiantuntija kylmä/kuuma altistukselle. Hän on tunnettu toimija hengitystyöskentelyn kentällä ja hän on myös kehittänyt omia hengitystekniikoitaan. Leigh ohjaa upean ja syvän hengitystyöpaja-kokemuksen livemusiikilla, ikiaikaisten henkisten hengitystekniikoiden työpajan sekä huikean jääkylpy kokemuksen. Hengitysharjoitusmatka mahdollistaa syvän yhteyden itseesi, lentäen korkealle tai sukeltaessa syvälle, sinä tulet tuntemaan taas! Harjoitus antaa tilaa tunteiden käsittelylle sekä myös tutkimiselle ja seikkailulle.

BREATHWORK INSPIRATIONS

(STRONG, YOGA MAT) [EN]

Tämä hengitysharjoitusmatka on suunniteltu sallimaan tunteiden palata ja virrata sisälläsi. Mahdollisuus sukeltaa syvälle tai lentää korkealle, ja isossa porukassa hengittäminen luo hieman lisää taianomaisuutta!

ECSTATIC BREATHWORK RITUAL

(STRONG, YOGA MAT) [EN]

Hengitä rytmiin! Luomme ekstaattisia kokemuksia, joissa yhdistyvät hengitystekniikat ja livemusiikki, ääni ja laulu! Tämä on kutsu olla osa heimoa, päästää irti ja etsiä ekstaasia itsestäsi!

COLD EXPOSURE EXPERIENCE

(STRONG) [EN]

Jääkylpy on palannut! Tule mukaan tähän uskomattoman virkistävään sessioon, jossa opit kylmästä ja pääset testaamaan kylmäaltistusosaamistasi turvallisessa ympäristössä!

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡