Leigh Ewin (AUS)

www.leighewin.com

Leigh Ewin on hengityksen ammattilainen, joka on kouluttautunut käytännössä kaikkien nykyajan evankelistojen kanssa. Hän on asiantuntija altistusharjoittelussa (kuuma- ja kylmäaltistus) ja yksi harvoista kylmän veden vapaasukeltajista, jotka sukeltavat nollan asteen vesissä, usein jään alla ja ilman märkäpukua. Leigh on kotoisin Australiasta, mutta hän rakastui Suomeen, suomalaisen metsän ja luonnon kauneuteen, sekä avantoon ja saunaan.

Breathwork

Hengitys on tehokas työkalu, joka mahdollistaa autuaan selkeyden tilan ja antaa meille mahdollisuuden luopua kaikesta, mikä ei palvele meitä. Tässä työpajassa harjoitamme “johdonmukaista hengitystä”, jolla luodaan maadoittunut ja tasapainoinen tila sisältä käsin, ja siirrytään “Wim Hof-metodin” hybriditekniikkaan, jolla saavutamme autuuden tunteen, tunteet vapautuvat ja löydämme ilon ja tyytyväisyyden. Hengittäminen yhdessä heimona on maagista, ja yhdessä voimme luoda hämmästyttävää energiaa!

Ice Bath/Cold Exposure

Avanto ja kylmäaltistus kuuluvat suomalaiseen kulttuuriin. Joskus me kuitenkin unohdamme ne uskomattomat hyödyt, joita se meille tarjoaa. Tämä työpaja auttaa sinua tuntemaan yhteyden tähän hämmästyttävään luonnolliseen parantavaan harjoitukseen – juuri ajoissa talvea varten! Opit avantouimaan, opit avannon parantavista hyödyistä ja vaikutuksista kehoon ja terveyteen, sekä tekniikoita kehon lämmittämiseen – mukana on myös paljon tanssia ja laulamista!

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡