Lotta Maija

www.lottamaijamusic.com

Lotta Maija on lauluntekijä, huilisti, näkijä ja inspiroija. Hänen intohimonaan on johdattaa musiikilla ihmisiä yhteyteen oman luovuuden ja oman sielun äänen kanssa. Hän pitää näkijäntyön ohella Tampereen seudulla säännöllisesti erilaisia kursseja ja workshoppeja mm. laulupiirejä, runonlaulua, bändikursseja, kaakaoseremonioita, siirtymäriittejä ja huilutunteja.

Rap Freestyle Improvisation

Haluatko vapauttaa sisäisen räppärisi? Antautua tuntemattomaan ja katsoa mitä hetki tuo kielen päälle? Tutkia omaa luovaa puolta ja antaa sen elävöittää sinua? Onko sanallinen improvisaatio sinulle uutta, jännää, parasta, tai jotain siltä väliltä? Jos vastasit kyllä johonkin ylläolevista, olet tervetullut Rap freestyle sessioihin! Luvassa on maukkaita biittejä, helppoja harjoituksia, ja takuuvarma lämmin ilmapiiri, missä heittäytyä tyhjän päälle turvassa.

Runonlaulumeditaatio

Kalevalainen runonlaulumeditaatio on ikiaikainen tapa yhdistyä omaan keskukseen yhteisön kanssa. Suomen kieli keinuvalla runopoljennolla vie yhteyteen juurien ja sisimmämme kanssa. Laulamme toistolauluina runonlauluja, joskin et tarvitse laulutaitoja osallistuaksesi. Tämä on suoritusvapaa alue, missä saat keskittyä omaan kokemukseesi.

Naisten Woimalaulu workshop

Haluatko löytää omat woimasanat ja sävelen? Haluatko luoda oman Woimalaulun, joka auttaa sinua muistamaan kuka todella olet? Olet tervetullut turvalliseen tilaan, missä on helpotettua löytää omat sävelesi ja sanasi. Et tarvitse musiikillisia taitoja osallistuaksesi.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡