Marika Madini & Timo Devatman

www.meandwe.fi

Marika Madini ja Timo Devatman ovat koulutettuja Tantric Life Coach valmentajia. Heidän lähtökohtana on tuoda tantrista elämäntapaa tietoisuuteen helppotajuisesti käytännön harjoitteiden avulla ilman mystiikkaa ja teoriointeja ME&WE Flow:n tantrailloissa, kursseilla ja workshopeissa. Tapahtumat ovat avoimia kaikille seksuaalisesta suuntautumisesta tai sukupuolesta riippumatta. Parisuhteessaan arjen tantrassa he korostavat rakkaudellisuutta, avoimuutta, läsnäoloa ja läheisyyttä.

Tantrinen kohtaaminen

Tässä työpajassa herkistämme kehomme tantriselle taajuudelle ja läsnäololle. Tantran keskeisiä ajatuksia on tunteiden salliminen, hyväksyntä ja myötätunto itseään kohtaan. Tantristen harjoitusten avulla voimme kohdata itsemme, tunteemme ja toisemme tulemalla näkyviksi aidosti omana itsenämme. Työpajassa pääset tutkimaan ja tutustumaan itseesi, kehosi voimaan ja viisauteen turvallisesti luottamuksellisessa ilmapiirissä.

Sensuellia tantraa pareille

Työpajassa vahvistamme läsnäoloa ja yhteyttä kehon energioihin erilaisten harjoitusten avulla. Tantran harjoittaminen yhdessä auttaa luomaan rakkaudellisen tilan, jossa voidaan leikkiä, tutkia ja muodostaa syvempää yhteyttä. Harjoittelemme pyytämään ja vastaanottamaan ilman intentiota, joka on parisuhteessa tärkeä osa kahdenkeskisen luottamuksen muodostumiselle. Harjoitukset tehdään pariskunnittain tai pareittain, jolloin voit tulla myös hyvän ystävän kanssa yhdessä.

Energeettinen kohtaaminen

Tässä työpajassa valjastamme kehomme energiat ja tutkimme niiden voimaa itsessämme. Harjoittelemme seksuaalienergian nostattamista ja muiden kohtaamista iloisesti, nautinnollisesti ja leikkisästi. Tule kohtaamaan tantrista läsnäolon riemua!

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡