Marina Kronkvist

Marina Kronkvist

www.ritual-play.com

Marinan intohimo on lisätä valintojemme tietoisuutta ja uteliaisuutta osallistua merkitykselliseen, vastavuoroisesti voimistavaan, rakastavaan, täyden spektrin dynamiikkkaan. Ritual Play on vuorovaikutteinen hoitomuoto ja työpaja, jonka hän loi vuonna 2012. Ritual Play ja Transformational Money -valmennuksen avulla hän auttaa rakastavaisia ja muutoksentekijöitä kehittämään heidän ainutlaatuista sitoutumistaan kauniimpiin maailmoihin, jossa sydämemme tietävät olevan yhdessä luettavissa. Marina on myös Suomessa sijaitsevan Solbacka -ekokylän kanssaperustaja.

Ritual Play

Ritual Play kutsuu sinut tutustumaan toiseen yksilöön määritellyksi ajaksi. Tapaamista ohjaa 4 sopimusta ja 4 houkutusta, jotka ovat suunniteltu turvallisuutesi, koskemattomuutesi, nautinnon ja sydämesi vapauden suhteen. Harjoitus tarjoaa sinulle selkeät, helpot ja houkuttelevat olosuhteet rakastaa vartaloasi ja auttaa kehoasi rakastamaan sinua takaisin ollessasi relationaalisessa tilassa toisen kanssa. Voit tulla kumppanisi kanssa tai valita itsellesi parin muiden osallistujien joukosta. Voit myös halutessasi osallistua Ritual Play -sooloon itseksesi.

Suostumus – harjoitus

Harjoituksessa käytämme Betty Martinin ‘Suostumusympyrää’ suostumustaitojen harjoittamiseen. Pyydä mitä haluat, aseta selkeät rajat ja pidä samalla hauskaa!

Missä tahansa kanssakäymisessä henkilö voi palvella, hyväksyä, sallia ja ottaa. Tiedätkö antamisen ja vastaanottamisen eron? Ymmärtämällä eron ja tiedostamalla oman toimintansa syyt, voi muuttaa kaiken. Se tarjoaa turvallisemmat ja nautinnollisemmat puitteet syvälliseen kohtaamiseen.

Erotic Blueprints – nautinnon ja leikin hakkerointi

Käytännön työpaja. Tämä työpaja sopii sinulle, jos kaipaat lisää kiintymystä, viehätystä ja syvempää läheisyyttä rakkauselämääsi. Tule sellaisen henkilön kanssa, jonka kanssa voitte yhdessä turvallisesti tutkiskella intiimisti ja herkästi. Työpajan aikana tutustutaan viiteen erilaiseen intiimisyyden tyyliin, joita kutsutaan “Erotic Blueprints”. Opit, mikä saa sinut syttymään ja kuinka nauttia myös rakastajasi kiihottumisesta sen mukaan, miten molemmat ovat taipuvaisia vastaanottamaan nautintoa.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡