Martta Jemina

www.8dmeditaatiot.fi
www.marttajemina.com
www.facebook.com/marttajemina
www.instagram.com/marttajemina

Martta on inspiroinut parin vuoden aikana jo tuhansia suomalaisia meditoinnin ihmeelliseen maailmaan. Hän on modernin meditoinnin edelläkävijä, 8D-meditaatioiden™ kehittäjä sekä 8D-meditaatiot™ sovelluksen perustaja. Martta on tunnettu Suomen innovatiivisimmista meditaatioista, meditoinnin tieteellisesti todistettujen hyötyjen ilosanoman levittäjänä ja tajunnanräjäyttävistä workshopeista.

TIETOISUUS WORKSHOP & OHJATTU MEDITAATIO

(YOGA MAT) [FI]

Oletko koskaan miettinyt, että missä vaiheessa ihmisen tietoisuus alkaa? Ja milloin se päättyy? Vai päättyykö se? Jos haluat oppia lisää tietoisuuden tieteellisistä ja henkisistä näkökulmista sekä sen eri tasoista, niin tämä workshop on sinua varten. Workshop sisältää myös huikean ohjatun meditaatiokokemuksen!

MEDITOINNIN IHMEELLINEN MAAILMA WORKSHOP & OHJATTU MEDITAATIO

(YOGA MAT) [FI]

Tätä et olisi uskonut meditoinnista! Tässä työpajassa pääset ihmeellisien meditaatiofaktojen äärelle, jotka tulevat laajentamaan tajuntaasi. Tulet oppimaan myös lisää muun muassa aivoaalloista ja miten optimoit niitä omassa elämässäsi. Työpaja sisältää myös taianomaisen ohjatun meditaatiohetken, jonka haluat varmasti kokea!

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡