Maya Wuytack

www.mayawuytack.com
www.facebook.com/mayawuytackartist
www.instagram.com/maya_wuytack

Maya Wuytack on runoilija, esiintyjä, ohjaaja ja somaattinen terapeutti. Hän luo runo- ja tanssituotantoja sekä elokuvia. Taiteilijana hän tutkii aistien kieltä ja puhuvan kehon runoutta. Hänelle taiteen alkemia on koskettamista ja kosketusta, syvemmän kosketuksen saamista siihen, keitä me olemme. Se on tapa yhdistää ja ilmentää elävyyttämme. Elää ja rakastaa täysillä.

DYNAMIC FLOW MASSAGE

(YOGA MAT) [EN]

Sukella tämän tehokkaan hoidon taiteeseen, joka vahvistaa kehoasi ja harmonisoi mieltäsi. Dynamic Flow Massage yhdistää thai-joogahieronnan, holistisen värinän ja fascia flow -tekniikat. Opimme alan konsteja tukemaan hyvinvointia ja virtaavaa elämänenergiaa 9 Human Design -keskuksessa. (Työskentelemme vaatteet päällä, lattialla.)

WHISPERED MOSAIC POETRY RITUAL

[EN]

Maya ohjaa meidät runousrituaaliin, joka avautuu aistivan ja uneksivan kehon välillä. Meistä tulee "sisäpiiriläisiä" mielikuvituksen ja sanojen elävässä maisemassa. Tulemme kollektiiviseen ryhmäpisteeseen sielullisista eleistä, hienovaraisista liikkeistä ja kuiskauksista. Runous kaikuu kokemuksiin läheisyydestä itsemme, toistemme ja luonnon kanssa. Meistä tulee kollektiivinen runo.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡