Meri Mort

www.merimort.com
www.facebook.com/merimortyoga
www.instagram.com/merimort

Meri Mort – Wild CreatriX on kuun kulkija, YTT Yoga Elder, Terra Soul Jooga -joogaopettajakouluttaja, kirjailija-kuvittaja ja villi nainen, joka nauttii valon ja varjon leikistä. Meriä kiinnostaa luovuuden vapaassa virrassa eläminen, ihmisten yhteentuominen ja feminiinin mystiikan maisemissa vaeltelu. Meriltä ilmestyy syksyllä uusi kirja ja voimapakka "Pohjoinen lumo".

TERRA SOUL JOOGA – SISÄINEN SOTURI

[FI]

Rakkaudella tervetuloa joogaworkshoppiin, jossa tutustumme pehmeän voiman hengityksen herättelyyn, sekä arvostavaan kosketukseen pareittain. Tutkimme soturi-variaatioita ja vakaata yhteyttä. Kudomme pohjajuurakkoa kasvulle maasta taivaaseen ja takaisin. Maustamme soljuvaa joogaharjoitusta taolaisilla harjoituksilla ja somaattisella liikkeellä. Aiempaa joogakokemusta ei tarvita. Tuo joogamatto.

SYNNYINLOITSUN LUOMINEN

[FI]

Luova workshop, jossa leikimme suomen kielen sanoilla, muistoilla ja lapsuuden tarinoilla. Nostatamme sanallisesti luontoamme ja luomme loitsun, joka jää elämään tekijänsä voimaksi ja iloksi. Ota mukaasi muistivihko, kynä ja istuinalusta.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡