Mia Renwall

www.miarenwall.com
www.facebook.com/HealingIntimacyWorkshops
www.instagram.com/healing.intimacy/

Mia Renwall on traumatietoinen tantra opettaja ja äänenkäytön valmentaja Helsingistä. Mian kutsumus on tukea valmennettaviaan löytämään elämäänsä vapautunutta autenttista äänenkäyttöä, rehellistä kommunikaatiota ja syvempää läheisyyttä ihmisuhteissaan. Hän yhdistää työpajoissaan yhteyttä luovia tantrisia kosketusharjoituksia erilaisiin kommunikaatioharjoituksiin.

FINDING CONNECTION

[FI/EN]

Pohditko kuinka syventää suhteita elämäsi ihmisiin? Koetko olosi yksinäiseksi ison joukon keskellä? Tule harjoittelemaan hauskojen kommunikaatioharjoitusten ja kosketusharjoitusten avulla kuinka luoda syvempää yhteyttä läheisiin, ja parantamaan sosiaalisia taitojasi. Finding Connection työpajassa vaihdamme paria usein ja tutustumme uusiin ihmisiin rehellisessä ja turvallisessa ilmapiirissä.

DEEPENING THE CONNECTION

[FI/EN]

Saavuthan tähän työpajaan oman parisi kanssa. Parisi voi olla läheinen ystäväsi, kumppanisi, äitisi, sisaruksesi tai joku uusi ihana kontakti johon olet tutustunut festivaalien aikana. Deepening the Connection työpajassa pääsette kohtaamaan toisenne autenttisesti ja syventämään yhteyttä välillänne rehellisten kommunikaatioharjoitusten ja platonisten läsnäolevien kosketusharjoitusten kautta.

VOICE YOUR INNER FEELINGS

(STRONG) [FI/EN]

Tässä kehollisessa työpajassa tutkimme ääntämme instrumenttina, opimme tuntemaan kehoa ja äänenkäyttöä ja kuinka voimme vapauttaa kehostamme ja sielustamme sinne jämähtäneitä tunteita ääntelyn ja onomatopoeettisten sanojen kautta. Kun olemme lämmittelleet äänemme ja vapauttaneet sen mistä haluamme päästää irti, työpaja kulminoituu shamanistiseen rumpupiiriin jossa improvisoimme äänellämme.

GROUNDING CUDDLEPUDDLE

(YOGA MAT) [FI/EN]

Luomme yhdessä rauhoittavan ei-seksuaalisen eli platonisen Halikasan, jossa kaikki ovat tervetulleita juuri sellaisina kuin ovat. Intentiona on antaa ja vastaanottaa pyyteetöntä rakkautta kehollisen kosketuksen kautta. Intentiona on myös rauhoittaa hermostoa, kanssasäädellä ja maadoittua kollektiivisesti rajojamme kuunnellen. Halikasa on oletuksista ja syrjinnästä vapaata aluetta.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡