Miiska Van Renterghem

www.facebook.com/miiska.vanrenterghem
www.instagram.com/velivoima

Miiska Van Renterghem on intohimoinen miestyöohjaaja, jonka missio on kutsua miehet omaan voimaansa. Miiska luo veljellisen tilan, missä pääsee haastamaan itseään ja teroittamaan miehisyyttään koko skaalalla - tähän mahtuu niin terve aggressio, kuin herkkyyden taidot muita ja itseään kohtaan. Miiskalla on laaja kokemus ryhmien vetämisestä, sekä miehyyteen liittyvien haasteiden ylittämisestä.

VELIVOIMA TYÖPAJA

(STRONG) [FI]

Tämä työpaja on tila, jossa pääset kohtaamaan itseäsi miehenä ennenäkemättömällä tavalla. Raaka barbaarisi on tervetullut. Haavoittuvaisuutesi on tervetullut. Kyyneleesi, vihasi ja voimasi ovat tervetulleet! Veljeskunta vastaanottaa sinut täydessä kirjossasi eli tule sellaisena kuin olet. Jos koet häpeää ja hämmennystä miehisyydestäsi ja olet väsynyt himmaamaan voimaasi, tämä työpaja on sinulle. Tämä työpaja on miehille.

ANTEEKSIPYYTELEMÄTTÖMÄSTI MIES

[FI]

#Metoo liike ja feminismi ovat varmasti olleet tärkeitä askeleita naisten voimaantumisen ja tasa-arvon edistämisessä. Rapatessa kuitenkin roiskuu! Negatiivisena seurauksena miljoonat upeat miehet häpeilevät maskuliinista seksuaalisuuttaan, eivätkä osaa tehdä aloitteita naisten kanssa, saati johtaa parisuhteitaan. Luennosta saat miestenvälistä vertaistukea, sekä heti käyttöönotettavia työkaluja! Tämä työpaja on miehille.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡