Mikko Heikinpoika

www.mikkoheikinpoika.com

Mikko Heikinpoika on vokalisti, multi-instrumentalisti ja musiikintuottaja Suomesta. Hän on uuden aallon livemuusikko, joka kutsuu esiin voimakkaan äänimatkan jossa yhdistyy muinaisia äänenmuodostustekniikoita, live-elektroniikkaa, liveluuppausta, maadottuneita rytmejä ja syviä sydänjuuria koskettavia taajuuksia. Ammentaen pohjoismaisen ja siperialaisen musiikin juurista hän luo kokemuksen, joka tähtää muuntuneisiin tajunnantiloihin. Vaikuttuen luonnosta, mutta myös yltyvästä symbioosistamme teknologian kanssa, voimakkaat rytmit, äänimaisemat ja sielua ravisuttava tanssi kutoutuvat yhteen luodakseen tilaa transsille.

Ocean of the sound

Ääni ja äänenkäyttö on transsityökalu. Kulttuurit ympäri maailman ovat tienneet tämän jo aikojen alusta asti ja mantraten sekä rummuttaen matkustaneet muuntuneiden tajunnantilojen maailmaan. Laulamalla voit avata ääntäsi ja tehdä siitä vahvemman, joka auttaa sinua ilmaisemaan tunteitasi ja intentiotasi.

Mikko Heikinpoika on kehittänyt verrattain helpon, hauskan ja energisen tavan opettaa yläsävel- ja kurkkulaulua. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta äänen kanssa työskentelystä.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡