Nadia Tapia

www.moveandflow.fi
www.abrazotango.fi
www.facebook.com/abrazotangosuomi
www.facebook.com/moveandflow.helsinki
www.instagram.com/moveandflow_helsinki
www.instagram.com/abrazotango_suomi

Nadia on tanssija, tanssinopettaja, yrittäjä, GYROKINESIS®-ohjaaja, sekä väitellyt kansainvälisestä laista tohtoriksi Helsingissä 2020. Hän on tanssinut yli 15 vuoden ajan tehden yhteistyötä monien kansainvälisten tanssijoiden kanssa. Hän on opettanut Chilessä, Ruotsissa, Virossa sekä Suomessa. Nykyään hän asuu ja opettaa vakituisesti Helsingissä Abrazo Tango ja Move and Flow -brändien perustajana.

GYROKINESIS® METHOD FLOW

(YOGA MAT) [EN]

GYROKINESIS®-menetelmä on kokonaisvaltainen liikemenetelmä, joka koskettaa koko kehoa, avaa energiapolkuja, stimuloi hermostoa, lisää liikelaajuutta ja luo toiminnallista voimaa rytmisillä, virtaavilla liikesarjoilla. Tässä työpajassa tutustumme gyrokinesis-liikkeisiin rauhoittavalla tavalla musiikin säestyksellä. Työpaja sopii aloittelijoille.

ARGENTINE TANGO EXPERIENCE

[EN]

Tässä työpajassa tutkimme, kuinka kommunikoida liikkeen kautta argentiinalaisen tango-tekniikan avulla. Työpajassa ymmärrämme argentiinalaista tangoa kielenä, jolla kaksi ihmistä kommunikoi liikkeen kautta, joten keskitymme koreografioiden oppimiseen. Tämä työpaja sopii kaikille, joilla on tai ei ole aikaisempaa tanssikokemusta.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡