Nina Rintala

www.ninarintala.fi
www.facebook.com/runonina
www.instagram.com/merenalaisethulmuavatosat

Lavarunoilija, erityisluokanopettaja Nina Rintala on intohimoinen runolähettiläs. Hän on järjestänyt vuosia Runojameja ja kuljettanut ihmisiä luonnon mysteereihin löytämään inspiraation lähteitä ja sisäistä rauhaa. Nina on julkaissut runokokoelmat: Kuukorento 2014 (Hai), Paperiperho 2015 (Kirjokansi), Puut taipuvat puoleeni 2020 (Basam Books), Merenalaiset hulmuavat osat 2023 (Basam Books).

INTUITIIVISEN KIRJOITTAMISEN TYÖPAJA

[FI]

Teemme insiproivia harjoitteita, etsimme lempeästi omaa ääntä ja ilmaisukanavia. Avaamme sydämen ja annamme intuition johdattaa kirjoittamista. Halutessa on mahdollista saada vinkkejä illan runolavalle. Omat kirjoitusvälineet mukaan. Voit ottaa joogamaton tai muun istuimen mukaan, mutta ei pakollinen.

OPEN POETRY STAGE / RUNOESITYS & RUNOLAVA

[FI/EN]

Luodaan yhdessä runokarkeloihin turvallinen tila ja rohkaiseva fiilis. Ota kitarasi ja riimisi mukaan. Sydän ja mikki ovat avoinna, tunnelma on kannustavan lempeä. Hulmuava-runoesitys lämmittää lavan ja sitten on sinun vuorosi loistaa. Olet myös tervetullut nauttimaan ainutkertaisista lavarunoesityksistä. (Hae Intuitiivisen kirjoittamisen työpajasta vinkit.) Halutessasi voit tuoda joogamaton tai muun istumista varten.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡