Nina Rosas & Sarielina Tienhaara

www.humandesignfinland.fi
www.facebook.com/humandesignfinland.fi
www.instagram.com/humandesignfinland.fi

Nina Rosas, cross of planning 4/6 ja Sarielina Tienhaara, cross of Maya 4/6 ovat työskennelleet Human Designin kanssa yli 15 vuotta. Heillä on syvän tason tietoa ja resonaatiota solutasolla - heidän perspektiivi maailmaan on totaalisesti muuttunut. Ninalla ja Sarielinalla on molemmilla taustalla monta vuotta opetusta ja mentorointia. Human Design voi logiikan avulla viedä tietoisuutesi uudelle tasolle.

HUMAN DESIGN: VAPAA TAHTO - VITSI VAI TOTTA?

(KIDS Friendly) [FI/EN]

Jos se on totta, kuka on päätöksentekijä, aito vai ehdollinen? Ja jos se on vitsi, mitä sitten? Luento kertoo kuinka helposti "väärä identiteettimme" alkaa muodostua lapsuudesta lähtien. Luento avaa ovia ja ideoita todelliseen itseemme, orgaaniseen luontoon sopeutumiseen. Sille itselleen koko kysymys katoaa. SELF LOVE WORKSHOP [FI/EN] Itsensä rakastaminen - mikä kirosana? Tässä työpajassa se kuitenkin otetaan vastaan. Oletko koskaan ajatellut, kuinka tehdä terveellisiä päätöksiä itseäsi varten ja rakastaa matkaa nimeltä elämä? Tarjoamme sinulle käytännöllistä ja loogista tietoa siitä, kuinka ankkuroida itsesi todelliseen itseesi. Työpaja on interaktiivinen. Osallistuaksesi tarvitset matkapuhelimen internet-yhteydellä ja tarkan syntymäaikasi.

HUMAN DESIGN: SELF LOVE WORKSHOP

[FI/EN]

Itsensä rakastaminen - mikä kirosana? Tässä työpajassa se kuitenkin otetaan vastaan. Oletko koskaan ajatellut, kuinka tehdä terveellisiä päätöksiä itseäsi varten ja rakastaa matkaa nimeltä elämä? Tarjoamme sinulle käytännöllistä ja loogista tietoa siitä, kuinka ankkuroida itsesi todelliseen itseesi. Työpaja on interaktiivinen. Osallistuaksesi tarvitset matkapuhelimen internet-yhteydellä ja tarkan syntymäaikasi.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡