Niraj Naik

www.somabreath.com
www.facebook.com/nirajnaik11
www.instagram.com/nirajnaikofficial

Niraj Naik - ammattimuusikko ja farmaseutti, josta tuli kokonaisvaltaisen terveyden ja hengitysharjoittelun asiantuntija. Hän loi SOMA Breathin - maailmanlaajuisen hengitys- ja hyvinvointiliikkeen, jossa on yli 2000 sertifioitua ohjaajaa. Niraj on omistautunut kouluttamaan muita kokonaisvaltaisesta terveydestä, hengitys-tyyleistä, meditaatiosta ja monista muista aiheista. Johtavat neurotieteilijät tutkivat parhaillaan hänen tekniikoitaan Cambridgen yliopistossa.

ECSTATICA. BREATHE IN DANCE

(YOGA MAT) [EN]

Breathe In Dance on Nirajin ainutlaatuinen tunti – moniaistinen kokemus, joka yhdistää hengitysharjoittelun, ekstaattisen tanssin ja ohjatun meditaation yhdeksi transformatiiviseksi kokemukseksi. Se alkaa ohjatulla Soma Breath -meditaatiolla, joka virtaa eri asteiseen ja eri genrejä yhdistelevään ekstaattiseen tanssiin, tullen superlatautuneeksi energisoivien ja sähköistävien Soma Breath -tekniikoiden avulla.

SOMA BREATH AWAKENING

(STRONG, YOGA MAT) [EN]

Hanki energiaa päivälle Soma Breathin Daily Dose Breathworkin avulla - tehokas minimiannos, jonka kehosi tarvitsee saavuttaakseen täyden tehonsa ja aloittaakseen paranemisen. Cambridgen yliopisto tutkii tätä meditaatiota sen parantavien vaikutusten vuoksi!

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡