Olli Sovijärvi / DJ OlliS

www.mixcloud.com/djOlliSfin
www.facebook.com/Olli.Sovijarvi
www.instagram.com/ollisovijarvi

DJ-keikkaa ja pitänyt viisi työpajaa festivaaleilla vuodesta 2018 lähtien. Hänen intohimonsa yhdistää tieteellinen tietämys ja biohakkerointi luonnollisesti on luonut helposti lähestyttävän yhdistelmän hänen työpajoihinsa. DJ OlliS on kanavoiva ja luova artisti, joka saa ihmiset tanssin transsiin ja autuuteen lauantai illan keikan taikuudellaan.

OPTIMIZE DEEP & REM SLEEP

[FI/EN]

Syvän unen ja REM-unen optimoinnin työpaja tekee sinusta paremman nukkujan. Lääkäri Olli Sovijärvi tarjoaa sinulle parhaat biohakkeroinnit ja luonnolliset menetelmät unen laadun parantamiseen keskittyen erityisesti syväunen (regeneratiivinen) ja REM-unen (restorative) parantamiseen. Tämä työpaja on hybridi, joka perustuu unen perusperiaatteisiin ja sisältää Q&A koko session ajan.

DEEP AMBIENT JOURNEY (YOGA MAT)

[FI/EN]

Tämä työpaja on ensimmäinen laatuaan. Se on sekoitus syvää ambient-äänimatkaa yhdistettynä ohjattuun meditaatioon ja ryhmäkanavoimiseen. DJ OlliS ja intuitiivinen energiaparantaja ja terapeutti Susanna Aarnikallio yhdistävät energiansa luodakseen syvästi muuttavan matkan. Kohdista energiasi, hanki valokoodattu lataus ja uppoudu muihin samansydämisen tietoisiin sieluihin.

DJ OlliS - EPIC TRANCE PARTY

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡