Petra Kaya & Noora Steenvoorden

https://sacredcircles.love

Petra Kayan intohimona on oppia ymmärtämään elämänenergiaa. Pyhä seksuaalisuus ja kehollinen henkisyys, sisäinen ja ulkoinen maailma ovat hänelle yhtä tärkeitä.

Noora Steenvoorden on ikuinen ihmettelijä, joka kehollistaa elämisen värit ja muuntaa ne tietoiseksi läsnäoloksi ja liikkeeksi. Hänen kykynsä on aistia olemassa olevan ydin, ja hyödyntää tietoa näkyvästä sekä näkymättömästä apuna matkalla syvemmälle itseemme. Yhdessä Petra ja Noora luovat tilan, joka on kutsuva, turvallinen ja pyhä.

Petran ja Nooran työskentelyn raameja ovat kehollinen henkisyys, pyhä seksuaalisuus ja tietoinen liike.

Embodied Wisdom – moving with the heart – the Snake Nest

Luomme turvallisen ja tuetun tilan, jossa kohdata ja tulla ravituksi. Iloinen, leikkisä tila, jossa voit olla täysin omassa voimassasi. Työpajamme eivät ole rajoittuneet perinteiseen sukupuoli ajatteluun. Viikonlopun harjoitukset ovat vapaaehtoisia ja ne tehdään täydessä kunnioituksessa toisen rajoja kohtaan. Tila on turvallinen kaikille sukupuolille ja seksuaalisille suuntautumisille. Alastomuus on vapaaehtoista.

Käytämme mm. seuraavia työkaluja: liike, kosketus, rituaali, ääni ja hiljaisuus. Pukeudu mukavasti ja ota vesipullo mukaan.

Embodied Wisdom – Moving with the heart   

Anna minun olla rakastettu.
Anna minun rakastaa.
Anna minun olla rakkaus.
Rakkaus on olemuksen tila.
Harjoitellaan olemista.
Sukellamme pehmeästi kokemukseen sydämellämme avaamalla varovasti sen, mitä elämä tarjoaa.
Uskallanko avautua ja pysyä läsnä?
Uskallanko olla haavoittuvainen?
Uskallanko tulla nähdyksi?
Uskallanko näyttää itseni?

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡