Pragita and Sudeva

Elontuli.fi

Olemme kulkeneet Syvähengityksen, Tantran, Musiikin ja Meditaation tiellä yli 20 vuotta intialaisen Osho -mystikon inspiroimina. Tämän itsetuntemusmatkan myötä olemme jo yli 15 vuotta jakaneet kokemustamme Syvähengitys- ja Tantrakursseilla myös muille. Olemme eläneet 25 vuotta uusioperhe-elämää ja ihmissuhdekoulua toistemme kanssa. Suuri unelmamme, Elontuli -kurssikeskus (elontuli.fi) Karjalohjalla, on saatu valmiiksi ja tarjoamme siellä nykyään huikeita puitteita ja huikeita kursseja.

Tantra for Singles

Tässä työpajassa lähdemme elämysseikkailulle Tantran maailmaan. Tantran perusajatuksena on sanoa kyllä omalle keholle, kyllä tunteille, kyllä rakkaudelle ja elämälle. Tantra on antautumisen ja hyväksymisen tie. Tässä työpajassa laskeudumme omaan kehoomme. Luomme avoimen ja luottamuksellisen tilan, jossa voimme kohdata itsemme ja toisemme syvästi ja sensitiivisesti. Luomme yhdessä tantrisen tilan, jossa voimme juhlia tätä hetkeä, elämän ihmettä.

Syvähengitys

Tässä työpajassa voimme laskeutua omaan kehoomme vapauttavan tanssin ja syvähengityksen avulla. Syvähengitys avaa kehoamme tuntemaan enemmän ja nauttimaan syvemmin itsestämme. Päästämällä irti kontrollista voimme löytää uskomattoman vapauden. Jätä mieli ja kengät teltan ovelle ja tuo kehosi kokemaan sensitiivinen ja elämäntäyteinen hetki kanssamme!!

Tantra for Couples

Tämä Tantra-työpaja on luotu tuomaan iloa, nautintoa ja syvempää kohtaamista parisuhteeseen, leikkimielisyyttä unohtamatta.
 Luomme rakastavan ja tukea antavan ilmapiirin, jossa parit voivat rentoutua ja löytää uudenlaisen yhteyden. Löydämme uusia eväitä kumppanimme kohtaamiseen ja intiimiin elämään. Meille Tantra on kehon nautintoa, rentoutumista ja herkistymistä monilla eri tavoilla ilman paineita ja vaatimuksia. Tantristen harjoitusten avulla opimme hyväksymään itseämme sellaisena kuin olemme.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡