Pragita & Sudeva

www.elontuli.fi
www.facebook.com/elontuli
www.instagram.com/elontuli

Pragita ja Sudeva ovat kulkeneet Syvähengityksen, Tantran, Musiikin ja Meditaation tiellä 30v. intialaisen Osho -mystikon inspiroimina. Tämän itsetuntemusmatkan myötä he ovat 20 v jakaneet kokemustaan Syvähengitys- ja Tantrakursseilla ja koulutuksissa myös muille. Heidän suuri unelma, Elontuli -kurssikeskus toimii Karjalohjalla, tarjoten upeat puitteet elämää muuttaville kusseille.

VAPAUTTAVA SYVÄHENGITYS

(STRONG, YOGA MAT) [FI/EN]

Tässä työpajassa voimme laskeutua omaan kehoomme vapauttavan tanssin ja syvähengityksen avulla. Syvähengitys avaa kehoamme tuntemaan enemmän ja nauttimaan syvemmin itsestämme. Päästämällä irti kontrollista voimme löytää uskomattoman vapauden. Jätä mieli ja kengät teltan ovelle ja tuo kehosi kokemaan sensitiivinen ja elämäntäyteinen hetki kanssamme. Tuo huivi tai peitto loppurentoutumiseen mukanasi.

SPIRIT OF TANTRA

(YOGA MAT) [FI/EN]

Tantran perusajatuksena on sanoa kyllä omalle keholle, kyllä tunteille, kyllä rakkaudelle ja elämälle. Tantra on antautumisen ja hyväksymisen tie. Tässä työpajassa laskeudumme omaan kehoomme. Luomme avoimen ja luottamuksellisen tilan, jossa voimme kohdata itsemme ja toisemme syvästi ja sensitiivisesti. Luomme yhdessä tantrisen tilan, jossa voimme juhlia tätä hetkeä, elämän ihmettä.

TANTRA FOR COUPLES

(YOGA MAT) [FI/EN]

Tantratyöpaja on luotu tuomaan iloa, nautintoa ja syvempää kohtaamista parisuhteeseen, leikkimielisyyttä unohtamatta. Luomme rakastavan ja tukea antavan ilmapiirin, jossa parit voivat rentoutua ja löytää uudenlaisen yhteyden. Löydämme uusia eväitä kumppanimme kohtaamiseen ja intiimiin elämään.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡