Rouven Schneider

www.evolutionary-integrity.com
www.facebook.com/evolutionaryintegrity 
www.instagram.com/evolutionary_relationship

Rouven Schneider on ihmissuhde- ja läheisyystaiteilija. Parisuhdeneuvojana ja fasilitaattorina hän on erikoistunut tietoisiin yhteyksiin tuoden traumaherkkyyttä ja somatiikkaa ihmissuhdetyön alalle. Hänen tutkimuksensa keskittyy hermostoon, tarpeisiin ja käyttäytymismalleihin vaikuttaen ihmissuhdedynamiikkaan. Niin opetuksessaan, sekä yksityisesti hän on erittäin omistautunut yhdistämään rakkauden rehellisyyteen.

RELATIONAL LABORATORY

(STRONG) [EN]

Astu suhteelliseen itsensä tutkimisen kentälle! Tutkimme rajoja, yhteyttä ja impulsseja traumatietoisessa ja leikkisässä tilassa. Aseta itsesi mikroskoopin alle ja opi käyttäytymistavoistasi ollessasi tekemisissä muiden kanssa. Tule sellaisena kuin olet - sinun ei tarvitse tuoda kumppania. Vastuuvapauslauseke: Tämän työpajan avulla voit muuttaa toimintamallejasi uusiksi kokemuksiksi!

EVOLUTIONARY RELATING

(STRONG) [EN]

Me kaikki tarvitsemme niitä, mutta usein kamppailemme niissä - Ihmissuhteet! Tällä interaktiivisella luennolla tutustut uuteen suhteellisuuden paradigmaan. Täällä meidän ei enää tarvitse luoda jakoa autonomian ja kuulumisen välille. Tarpeesi ja puutteesi ovat tervetulleita ja rakentavat perustan keskinäiselle kasvulle ja lisääntyvälle yhteydelle. Yksilöt, parit ja polykulet ovat tervetulleita! Maustettuna käytännön harjoituksilla.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡