Saara Kantanen

www.beautyofshibari.fi
www.facebook.com/beautyofshibari
www.instagram.com/saara_tsuru

Saara Kantanen on shibari-sitoja, performanssitaiteilija ja opettaja. Shibarista on tullut hänelle elämäntapa ja intohimon kohde. Hän järjestää Kurjennokassa Billnäsissä sidontakursseja: naisille itsensä sitomista, pareille viikonloppukursseja, sidontaa myös privaatisti ja hoitona. Köydet ovat sanattoman kommunikoinnin ja tunteiden vaihdon väline.

SHIBARI SELFTIE NAISILLE

[FI]

Shibari on japanin kielinen sana, joka tarkoittaa sitomista tiukasti. Shibari-workshopissa tutustumme köysiin lempeästi, naiskehollisille tarkoitetussa turvallisessa ympäristössä. Sidomme itse itseämme. Parhaimmillaan sitominen voi olla terapeuttinen tai meditatiivinen kokemus, se voi parantaa, poistaa jännityksiä tai lukkoja. Kurssilla pääset köysien syleilyyn.

SHIBARI-SIDONTAA PAREILLE, ALKEET

[FI]

Shibari workshopissa tutustumme köysiin turvallisesti. Tule ystävän tai kumppanin kanssa. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla. Sitominen voi parantaa, poistaa lukkoja, se saa aistit herkistymään. Kurssille voi tulla uteliaisuudesta, harjoittelemaan sanatonta kommunikointia, herättämään seksuaalista energiaa. Workshopin aikana voit kokeilla sekä sitojan että sidottavan roolia.

SHIBARIA PAREILLE, JATKOKURSSI

[FI]

Shibari jatkokurssilla harjoittelemme lisää sidontatekniikkaa ja kehon kuuntelua. Koitamme erilaisia tapoja sitoa ja luoda tunnelmaa sessiolle. Tule ystävän tai kumppanin kanssa. Osaatte jo perussolmut (single- ja double column tie, counter tension, futomomo) ja lattiasidonta on tuttua. Workshopin aikana voit kokeilla sekä sitojan että sidottavan roolia.

SHIBARI PERFORMANSSI, LIVE MUSIIKKI (K-18)

[FI/EN]

Shibari-performanssi (Saara ja Jarno Kantanen) on suunniteltu viemään yleisö taianomaiseen tunnelmaan. Se on esteettistä ja tunnepitoista. Musiikki on tärkeä osa esitystä, ja artistit tekevät yhteistyötä ammattimuusikkojen kanssa aina kun mahdollista. Yleisö tuntee oman sisäisen maailmansa katsoessaan esitystä, jossa yleisö ja esiintyjät ovat tasa-arvoisia. Live musiikki: Hale Heikkilä. K-18.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡