Saija Sarell & Karoliina Lämsä

nordicflowacroyoga.fi

Karoliina Lämsä on harrastanut akrojooga vuodesta 2014. Hän on käynyt sekä Acroyoga Montreal- että Partner Acrobatics- opettajakoulutukset keväällä 2018 ja opettanut aktiivisesti siitä lähtien.  Akrojoogassa häntä inspiroi vastakkaisuudet; akrobatian haastavuus yhdistettynä joogan pehmeyteen ja hengitykseen. Hän on luova, innostava opettaja, joka on  aina kiinnostunut löytämään uusia tapoja liikuttaa kehoa.

Saija Sarell on Acroyoga Montreal- sekä Ryt 200-sertifioitu Hatha, Hatha Vinyasa ja Yin jooga opettaja. Niin joogassa kuin acroyogassakin Saijaa kiehtoo elinvoima, energia ja yhteys mitä niistä saa, sekä liikkeen sulavuus ja hengitys. Parhaimmillaan harjoitus on oivaltamista, oppimista ja lempeää tekemistä ilman suorittamisen tunnetta. Kommunikaatio, läsnäolo sekä turvallinen ja iloinen ilmapiiri ovat teemoja joita Saija haluaa tuoda opettajana esille.

Akrojooga -Lähde lentoon

Acroyoga on antoisa ja ilahduttava laji joka kehittää kehonhallintaa, tasapainoa sekä liikkuvuutta. Siinä yhdistyvät akrobatian leikkisyys ja parityöskentely joogasta tuttuun läsnäoloon ja hengitykseen. Harjoituksia tehdään pareittain ja ryhmässä turvallisen oppimisen takaamiseksi. Acroyoga on hauskaa, yhteisöllistä ja sen parissa pääset varmasti sekä yllättämään että ylittämään itsesi! Tässä työpajassa tutustutaan acroyogan perusteisiin eikä aikasempaa kokemusta lajista tarvita.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡