Samuli Perälä

www.samuliperala.fi
www.facebook.com/samuli.perala.16
www.instagram.com/peralasamuli

Samuli Perälä, Henkisen kasvun kouluttaja & hoitaja. Samuli on entinen huippu-urheilija ja valmentaja, joka on urheilu-uran jälkeen kulkenut pitkän matkan henkisyyden ja sydäntietoisuuden polulla. Hän on ohjannut lukuisia ihmisiä löytämään syvempää yhteyttä omaan kehoonsa ja omaan totuuteen, sydämen viisauteen. Samuliin voit tutustua hänen suositulla Youtube-kanavallaan. Se löytyy hänen nimellään.

HOITAVA SYDÄNMEDITAATIO
[FI]

Sydänmeditaatio on rauhoittava ja hoitava työpaja. Tässä työpajassa, työn tekemisen sijaan, sinä voit päästää irti kaikesta ja ottaa vastaan kauniin hoitavan energian. Meditatiiviseen tilaan laskeutuminen tapahtuu sanallisen ohjauksen sekä rauhoittavan musiikin avulla. Hoito ja energia saattaa vaikuttaa syvällisesti, joten varaathan rauhallista aikaa itsellesi meditaation jälkeen.

KOTIINPALUU - LUENTO & TYÖPAJA

(KIDS Friendly) [FI]

Tässä työpajassa sukellamme syvälle Kotiinpaluu-käsitteeseen. Mitä tarkoittaa Kotiinpaluu ja Kotiinpaluun matka? Kotiinpaluu koskettaa koko ihmiskuntaa tässä ajassa. Se on matka, johon meitä on kutsuttu jo hyvin kauan. Kotiinpaluu on ennen kaikkea paluuta sisäiseen Rauhaan, Viisauteen ja Rakkauteen. Mutta onko se myös muuta? Tervetuloa kuuntelemaan ja kokemaan tämä syvällinen työpaja itse.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡