Sanna SKYogini

www.skyogini.com

Sannalla on 30 vuotta kokemusta joogan saralta ja hänen vahva tausta on ashtangassa. Tiibetin Buddhalaisuus, Aasian Spirituaaliset klassikot ja Bhakti Jooga avasivat hänen sydämen lopullisesti. Sannan intohimo on joogan filosofiassa ja bhakti joogassa. Sanna on kouluttaja Radiantly Alive Yoga:ssa Balilla ja vastaa joogan filosofian opetuksesta. Sanna on E-RYT 500 ja YACEP Yoga Alliance sertifioitu. Han on myös Lama Marutin sertifioima opettamaan Tiibetin Sydan Joogaa.

Bhakti Yoga Flow

Dynaaminen, sielullinen, läsnäoleva ja virkistävä flow jooga. Perustuu uniikkiin fuusioon mantran laulamisesta jooga-asanaan, hallittuun hengitykseen ja inspiroivaan idän viisaus-filosofiaan. Sanna johdattaa taidokkaasti joogan liikkeet Vijay Krsnan pehmeän ja taivaallisen äänen ja maagisen harmoniumin siivittamänä. Hengitä sisään rakkautta, hengitä ulos kiitollisuutta.

Tibetan Heart Yoga

Sanna on Lamansa authorisoima opettamaan Tiibetin Sydän Joogaa. Koe herkullinen makea ‘masala’ Tiibetin Buddhalaisuutta, mantran laulamista, meditaatiota ja lempeää liikettä. Sydäntä avaamalla ja harjoittamalla joogaa sisältä ulos luomme mahdollisuuden merkitykselliseen muutoksen kohti korkeampaa mielen laatua, onnellisuutta, iloa ja tyytyväisyyttä.

Yoga as Life Coach

Kuinka voimme soveltaa vanhat idän viisaudet Patanjalin Jooga Sutrasta Bhagavad Gitaan ja nykypäivän joogiin? Matka kohti Itsensä Oivaltamista.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡