Sanni Nevalainen

www.valonvoimaa.fi
www.facebook.com/valonvoimaa
www.instagram.com/nevalainensanni

Sanni on kauppatieteiden maisteri, suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija, suosittu kouluttaja, kirjailija sekä jooga- ja meditaatio-ohjaaja. Sanni pitää Enkelikoulua ja Jumalatar-joogaa ja muita kursseja henkimaailman kanssa. Hän rakastaa ryhmäkaukohoitojen tekemistä, intuitiivista maalaamista, sen opettamista ja tilaustöiden maalaamista. Sanni Nevalaisen rentouttavassa ja rakkaudellisessa ohjauksessa on ihanaa antautua rakkaudelle ja kaikelle, mikä on.

RAKKAUS ON IHME, SINÄ OLET IHME!

(YOGA MAT) [FI]

Sydäntä avaava ja rakkautta voimistava meditaatio, jossa keskitytään oman sydämen ihmeisiin ja rakkaudellisuuteen. Kaikkeen, mikä on. Sukelletaan aina vain syvemmälle ja syvemmälle sydämeen - ihmeisiin ja ykseyteen. Mitä sydämesi sisimmästä voikaan avautua?

SIELUN LASKEUTTAMINEN KEHOON MEDITAATIO

[FI]

Tule mukaan yhteisessä upeassa energiakentässä meditoimaan ja laskeuttamaan upean sielusi energiaa vieläkin vahvemmin kehoosi! Koe jokaisessa solussasi, että sinä olet sielu ja sinä olet rakkaus! On aika juhlan, on aika rauhan, on aika rakkauden, sillä sinä olet sielu, rakkaus ja valo.

JUMALATAR-JOOGA

(YOGA MAT) [FI]

Lempeää, virtaavaa joogaa Jumalattaria kanavoiden. Jooga herättelee ja avaten meissä kaikissa olevaa sisäistä jumalatarta ja naiseutta. Kanavoin joogan suoraan henkimaailmalta, pääosin Jumalattarilta. Näin ollen ketä kanavoin ja mitä tapahtuu, selviää vasta joogatessa. Tunnustellessani tätä koin vahvimpina Kuan Yinin rakkauden, tulivuorten jumalattaren Pelen ja meren jumalattaren energiat.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡