Sara Adolfsen

www.saraadolfsen.com
www.facebook.com/FeminineSomaticEducatorSara
www.instagram.com/saraadolfsen

Sara on traumatietoinen somaattinen ohjaaja. Hänen intohimo on vapautuminen & voimaantuminen kehon kautta. Elettyään vuosia yhteydettä itseensä, on hänen intentio tukea naisia palaamaan intiimiin keho-yhteyteen & näin omaan luontaiseen keho-viisauteen. Saran työn tarkoitus on kasvattaa kodinomaista turvallista tunnetta kehossa. Hän uskoo, että kehollistaminen,on avain täydesti kukoistavaan elämää.

BODYSHAME

[FI/EN]

Somaattinen, kokemuksellinen kehohäpeää käsittelevä paja. Tule turvallisesti tutkimaan ja oivaltamaan miten luoda myötätuntoinen suhde itsen ja kehon kanssa, oman hengityksen, kosketuksen, äänen ja liikkeen kautta. Mitä häpeä on? Kenen häpeää kannan? Missä vielä pidän kiinni häpeästä? Miten häpeä rajaa elämääni? Kuka olisin ilman sitä? Toivotan sinut tervetulleeksi täydesti, omana itsenäsi.

YONI LOVE

[FI/EN]

Tule tutkimaan ja luomaan yhteys ikiaikaiseen feminiini energiaa kunnioittavaan perinteeseen. Vapaudu häpeästä, avaudu omalle sensuellille voimalle ja luo syvempi yhteys omaan kehoon. Hengityksen, kosketuksen, äänen ja liikkeen kautta tutkimme tapoja aktivoida omaa feminiininä, lisätä rakkautta itseä kohtaan, sekä potentiaalia kokea suurempaa nautintoa. Tule juhlimaan pyhää feminiiniä itsessäsi.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡