Sauna-Akka

www.mielikinmetsa.fi
www.facebook.com/mielikinmetsa
www.instagram.com/sauna_akka

Sauna-Akka, eli Laura Foon on Mielikin metsän perinnesaunottaja. Laura ammentaa saunotuksissaan mytologian maailmasta loitsujen ja rituaalien muodossa tuoden itämerensuomalaisen perinneviisauden tämän päivän ihmisen koettavaksi ja nautittavaksi. Terve löyly, terve lämmin, terve tervehdyttäjälle! Laura toimii Perinnesaunottajat ry:n puheenjohtajana ja emännöi Tietäjä-podcastia.

AKAN VÄKI- WOMEN'S SAUNA

(NUDITY) [FI/EN]

Naisten saunarituaali ammentaa Akan väkeä. Naisten sauna on hoivaa ja jakamista, sisaruutta ja äidillistä huolenpitoa. Naisten saunassa annetaan äänen ilmaista ja luodaan yhteys ikiaikaiseen naiseuteen. Saunaloitsut ja lempeät löylyt tuudittavat jumallisen naiseuden äärelle eheyttäen ja voimistaen, kaikessa rauhassa.

LEMMENSAUNA- SAUNARITUAALI

(NUDITY) [FI/EN]

Saunaperinteessä kesä on lemmenaikaa ja -taikaa. Lempi, elämäntuli roihuaa ja kukoistaa joka puolella luonnossa. Lempi on kahden välinen intohimon liekki, mutta myös tuo elämänpalo, joka antaa ihmisolennolle elämänilon ja -voiman. Nosta lempesi liehumaan, anna lykyn virrata. Lemmensauna-rituaali sisältää ohjatun seremonian loitsuineen sekä rituaalivihdontoineen.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡