Sini Koskelainen

www.sinikoskelainen.com

Sini Koskelainen on ihmisäänellä työskentelevä taiteilija, jota sykähdyttää juureva ja kokeellinen äänenkäyttö, luontoyhteys, linnut, biitit, elokuvamusiikki, kansanmusiikki ja meditatiivisuus. Hän työskentelee laulajana, säveltäjä ja laulukouluttajana. Koskelainen on esiintynyt 20 eri maassa EMMA-palkitun Tuuletar-yhtyeensä kanssa ja hänen sävellystään Alku on käytetty sarjassa Game of Thrones.

Etnolaulu työpaja

Children friendly

Tässä työpajassa pääset laulamaan juurevia ja tunnelmallisia lauluja mm. Pohjoismaista ja Balkanin alueelta ja kokemaan ryhmälaulun nostattavan voiman! Laulut ovat 1-2-äänisiä ja ne opetetaan korvakuulolta. Laulujen sanat jaetaan paperimuodossa paikan päällä. Työpajassa opetetaan myös yksi bulgarialainen rinkitanssi! Tervetuloa inspiroitumaan ihmisäänestä ja erilaisista musiikkiperinteistä!

Metsässä raikaa! -kulning työpaja

Children friendly

Alkusysäys maagiseen skandinavialaiseen Kulning-karjankutsuntaan, jossa yhdistyy kokonaisvaltainen äänenkäyttö ja sisäinen villi-nainen. Kulning on keskiajalle jäljitetty paimentolaiskulttuurista juurensa juontava naisten lauluperinne, joka on toiminut kommunikaatiovälineenä karjan ja paimenten välillä. Työpaja on suunnattu naisille äänenkorkeudellisista syistä. Tervetuloa oman voimasi juurille!

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡