Siri Vedya & Ari Marjamäki

www.aquarianyoga.fi
www.facebook.com/AquarianYoga
www.instagram.com/aquarianyoga

Siri Vedya ja Ari Marjamäki ovat tietoinen pariskunta, joita yhdistää rakkaus joogaan ja parantavaan työhön. Siri Vedya on kundaliinijooga- ja shaktitanssiopettaja, kouluttaja ja parantaja Helsingistä. Ari on kundaliini- ja yinjoogaopettaja sekä gong-rentoutusohjaaja Tampereelta. Yhdessä he opettavat joogaa, pitävät retriittejä ja järjestävät tapahtumia ja koulutuksia ympäri Suomen.

SIELUN VIRRASSA - SOULFUL FLOW

(YOGA MAT) [FI]

Tässä palauttavassa ja meditatiivisessa työpajassa pääset nauttimaan ainutlaatuisesta yhdistelmästä Shakti Flow -joogaa ja rauhoittavaa Yin-joogaa. Shakti Flow koostuu lempeästi fyysistä ja energiakehoa herättävistä, virtaavista venytyksistä hengityksen tahtiin. Sen jälkeen viivymme Yin-joogan pitkissä venytyksissä, nautiskellen lihasten rentoutumisesta ja mielen hiljentymisestä. Ei sovellu raskaana oleville.

SOULFUL SADHANA

(YOGA MAT) [EN]

Tehokas 2,5h aamuharjoitus Kundalini Yoga -perinteestä. Se koostuu kolmesta osasta: pyhän sikhien runon Japji lausuminen (noin 0,5h), fyysinen kundalini-joogaharjoitussarja ja rentoutuminen (yhteensä 1h), jota seuraa mantrameditaatio (1h). Olet lämpimästi tervetullut puhdistamaan mieltä, kehoa ja henkeä sekä kokemaan aamusadhanan kauniin tunnelman!

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡