Siri Vedya

www.aquarianyoga.fi/sirivedya

Shakti Dance® -opettaja Siri Vedya on opettanut joogaa vuodesta 2008. Hänen opetuksensa ammentavat oli 15 vuoden intensiivisistä joogan, tanssin, meditaation ja parantamistraditioiden opinnoista. Oppilaat kuvaavat hänen opetustyyliään lämminhenkiseksi ja selkeäksi. Tervetuloa mukaan luomaan yhteinen tila, jossa voimme syvärentoutua, inspiroitua, tutkia sisintämme ja herättää luovan virtauksemme!

Shakti Dance®: Balancing the 5 Elements

Yoga mat, strong

Shakti Dance® on tanssin joogaa, jossa herättelemme sielun potentiaalia joogan, energiatyön ja tanssin keinoin. Hengityksen rytmissä virtaavat asanat, seisomaharjoitukset ja mantramusiikki johdattavat meidät meditatiiviseen tilaan, jossa olemme vapaita nauttimaan luovasta itseilmaisusta. Työpajassa tutkimme viittä peruselementtiä Shaktitanssin kahdeksan vaiheen kautta. Sisältää gongirentoutuksen.

Shakti Flow: Relaxation in Motion

Yoga mat

Shakti Flow on kaunis joogaharjoitus, joka koostuu hengityksen ja mantramusiikin tahtiin tehdyistä virtaavista asanoista, syvärentoutuksesta ja liikemeditaatiosta. Hidas, rauhallinen syvävenyttely, hengitys ja mantra rentouttavat kehon ja mielen kutsuen esiin sisäisen säteilysi. Tule sellaisena kuin olet <3

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡