Sonja Saagaia

www.sonjasaagaia.fi
www.facebook.com/Sonja-Saagaia
www.instagram.com/sonjasaagaia

Sonja on ohjannut meditaatioita, shamanistisia rumpumatkoja sekä tehnyt intuitiivista hoitotyötä jo useamman vuoden ajan. Hän on itseoppinut taiteilija, parantavan äänen kanava ja rakastaa kulkea ihmisten rinnalla, jotka haluavat laajentua omassa voimassaan ja löytää oman äänensä. Suuri toive on, että jokainen ihminen rohkenisi ja saisi olla yhtä luontonsa voiman kanssa, sekä luonnon kanssa.

OMAN VOIMAN -MEDITAATIO

[FI]

Tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä, hiljentyä ja sukeltaa omiin syvyyksiin ja viisauteen. Kohti antautumista ja yhä laajentuvaa omaa voimaa ja tietoisuuden eri tasoja sekä viestejä, näkyjä ja tuntemuksia. Voimakasenerginen kanavoitu meditaatio syntyy siinä hetkessä sen hetkisten energioiden sekä osallistujien mukaisesti. Ota jokin istuinalusta mukaan.

NAISTEN LUONNON VOIMA -SEREMONIA JA KULKUE

(KIDS Friendly) [FI]

Jokainen nainen, joka laajenee omaan erityiseen voimaansa tekee tilaa myös muille tehdä samoin. Kokoonnumme pyhään naiseuden seremoniaan, oman äänen ja olemuksen esilletuomiseen, yhteyden luomiseen sekä laulamaan ja rummuttamaan elämälle. Seremoniassa juhlimme pyhää, monipuolista ja villiä naiseutta, ikiaikaista ääntämme sekä elämää. Seremonia päättyy yhteiseen naiseuden voima-kulkueeseen. Halutessasi voit ottaa oman rummun mukaan.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡