Taki’h & Timo

https://www.rememberyourself.live

Taki’h on Tantrica, terapeutti, aktivoitu sielu, kansainvälinen opettaja ja elämän opiskelija. Hän on työskennellyt tuhansien ihmisten kanssa yli 10 vuoden ajan 25 maassa, välittäen täyden evoluutioalueen persoonallisuuden parantamisesta, sielun herättämisestä, avautumiseen Hengelle. Hän loi “Ristin” integroidaksemme peruspolarisuuksemme ihmisinä. Hän synnytti naisille suunnatun ”Womb Wisdom Journey -tapahtuman” muodostaakseen yhteyden naisellisuuteen syklinsä kautta. Ja hän ja Timo loivat “Consorts Path” -parin

The Dark & Light Masculine for Women

Työskentely kehon vastakkaisen sukupuolen kanssa, johon olemme syntyneet, on yhtä tärkeätä kokonaisuudellemme kuin oman sukupuolen kanssa työskenteleminen. Sinut 1) tutustutaan Dark & ​​Light Maskuliinisiin arketyypisiin energioihin; 2) ja puhdistaa varjoominaisuudet; 3) tunnistaa, mitä viljelyyn tarvitaan; 4) omaksua kuinka kukin maskuliininen energia ilmaisee itseäsi terveellisellä tavalla. Sisäisen feminiinis-maskuliinisen pilkkoutumisen parantuminen voi johtaa syvään itserakkauteen ja hyväksymiseen sekä sielun herättämiseen ja ankkuroitumiseen!

Ejaculation As a Choice Masterclass

Haluamme julkistaa kaiken meillä olevan tiedon! Uskomme syvästi, että tämä on asia, josta kaikkien tulisi tietää, ikästäsi tai sukupuolesta riippumatta. Aiomme myös kertoa kanssasi näkemyksiä ja vinkkejä, joita emme ole koskaan kuulleet tai lukeneet keneltäkään toiselta! Käytämme termiä VALINTA, koska yleisemmin käytetty sanahallinta antaa sille maun hallita vartaloa ja pidämme sitä epäkunnioittavana ja rakastavana. Myös siemensyöksymättömyydestä tulee toinen tavoite. Valinta on vapautta!

The Path of Consorts for Couples

The Path of Consorts (puolisoiden polku) on suunnittelemamme kartta, joka on suunniteltu tukemaan pareja siirtymään syvemmille intiimiyden tasoille. Se perustuu syvän turvallisuuden ja luottamuksen tunteeseen, sitoutumiseen tietoisuuteen ja rakkauteen, kiitollisuuteen, pyhyyteen ja vapauteen. Tantrisen polun kävely parina tarkoittaa, että projektioille ja egolle ei ole tilaa. Se tarkoittaa sitoutumista rakastamaan itseään ja tietoisuutta ja tukemaan toinen toistaan. Meillä on kunnia jakaa tämä parien kanssa, jotka haluavat sukeltaa yhdessä läheisyyteen ja nousta rakkauteen yhdessä!

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡