Tanssittajat

www.instagram.com/deephouseyogahki/

Tanssittajat on DJ / joogaopettaja-duo Helsingistä. Perustajat Laura Ihatsu ja Hanna Toivakka ovat opettaneet joogaa useita vuosia ja tanssineet yhdessä hyvän musiikkin tahtiin vielä kauemmin. Monien vuosien matkustamisen ja ulkomailla asumisen jälkeen he päättivät kerätä tietämyksensä hyvinvoinnista ja siitä, kuinka äänet ja musiikki voivat vaikuttaa kaikkiin ihmiskerroksiin. Lisättynä rakkaus liikkeeseen sekä syviin rytmeihin ja näin syntyi Deep House Yoga Helsinki ja Shaking meditaatio.

Deep House Yoga 

Deep House -jooga kannustaa sinua tutkimaan liikettä sielukkaiden, syvien rytmien avulla. Sinut opastetaan joogaliikkeeseen luonnon inspiroiman musiikin tahdittamana. Joogasarja on yksinkertainen, energisoiva, antaen sinulle vapauden tutkia intuitiivistä liikettä. Deep House -musiikki yhdistää syvän basson, maanläheiset äänet ja kulttuurienväliset instrumentit niin mielessä, kuin kehossa. Musiikki yhdistää sinut sydämen sykkeeseen ja juurruttaa sinut juurichakraasi.

Shaking Meditation 

Shaking -meditaatio on dynaaminen meditaatio, jossa osallistujat kutsutaan antautumaan musiikin ja liikkeen parantavalle voimalle. Meditaatio kannustaa osallistujia avautumaan kehonsa viisaudelle. Meditaatiossa käytetään erilaisia ​​liikkumismuotoja, jotka auttavat vapauttamaan henkistä ja fyysistä jännitettä.

Meditaatio alkaa kehon ravistamisella, joka pehmentää vartaloa ja stimuloi energian virtausta hermostossa. Ravistamisen jälkeen annamme musiikin viedä kehomme vapaaseen liikkeeseen.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡