Tapio Hannonen & Marianne Korte

Marianne ja Tapio ovat pariskunta ja 4-vuotiaan Felixin vanhemmat, joille yhteiset ilon kautta tehtävät liikunnalliset hetket ovat luonnollinen osa elämää. Molemmille lasten ja nuorten ohjaaminen liikunnassa on ollut lähellä sydäntä ja he ovatkin pitäneet useita eri liikuntakerhoja tanssista kiipeilyyn ja pallopeleihin.

PERHETEMPPUKOULU

[FI/EN]

Perhetemppukoulun tarkoituksena on tuoda lapselle ja huoltajalle yhteisiä riemun hetkiä sekä iloisia muistoja liikunnan, onnistumisten ja hassuttelun kautta. Luvassa on mm. erilaisia hippaleikkejä, kottikärrykävelyä ja helppoa akrobatiaa yksin ja yhdessä. Temput tehdään lapsen oman taitotason mukaan turvallisesti vuorovaikutuksessa huoltajan kanssa. Opettelemme samalla myös ryhmässä toimimista ja toisten huomioimista. Perhetemppukoulu on suunniteltu 3-7-vuotiaille, mutta myös vanhemmat lapset huoltajineen ovat tervetulleita.

LASTENDISCO

[FI/EN]

Lapsille, lapsellisille ja lapsenmielisille suunniteltu oma disco, jossa hassuttelu on pakollista! Luvassa on kaikkea Fröbelin Palikoiden, HeviSauruksen ja cha cha chaan väliltä. Vapauta lapsesi sekä sisäinen lapsesi liikkumaan juuri sillä tavalla kuin hyvältä tuntuu ja vietetään yhdessä ratkiriemukas tanssihetki toisia kunnioittaen.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡