Tero Suhonen

www.terosuhonen.com
www.facebook.com/sielunrunoja
www.instagram.com/sielunrunoja

Tero Suhonen on alkemisti, runoilija, valmentaja ja tietäjän polun kulkija. Burnoutin, masennuksen ja luukasvainten läpi kulkenut saaga on johdattanut Teron omalle sydämen polulle. Tällä hetkellä hänen elämäntehtävänään ovat työ maskuliinikentässä oman voiman viikonloppujen ja miesten ringin koollekutsujana, tietoisuusvalmennus, Sielun runojen kanavointi sekä erilaisten seremonioiden fasilitointi.

MIESTEN OMAN VOIMAN TYÖPAJA

(STRONG) [FI]

Miesten Oman voiman työpajassa sukelletaan yhdessä tutkimusmatkalle itseen; mielen maisemiin ja uskomuksiin, kehoon ja elinvoimaisuuteen, tunteiden aitoon kokemiseen ja ilmaisuun sekä yhteyden luontiin omaan ydinolemukseemme. Oma voima ja viisaus on jo meissä. Se ei tule ulkopuolelta. Meidän pitää vain löytää tie sisäisen tietäjämme äärelle.

MASKULIINI UUDEN MAAILMAN RAKENTAJANA

(KIDS Friendly) [FI]

Nyt on miesten aika. Miesten vuoro kasvaa. Kulkea kohti aitoutta, rehellisyyttä ja täydellistä vastuun ottamista itsestä kaikilla tasoilla. Miehen on aika ilmentää itseään kokonaisena, kaikkien olemuspuoliensa kautta. On aika astua pyhimpään olemukseemme. Ja mahdollistaa yhdessä uuden maailman rakentuminen.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡