Tiia Felisea

www.felisea.com
www.facebook.com/feliseawriting

Tiia Katajamäki eli Tiia Felisea on voimauttavan kirjoittamisen ja joogan ohjaaja, joka tutkii uteliaasti kehon ja mielen suhdetta. Hänen opetuksessaan yhdistyvät hengitys, virtaava kehonliike ja kirjoitusharjoitukset. Hän kannustaa lempeään kehotietoisuuteen sekä rehelliseen itsetarkasteluun. Heittäytymällä kirjoittaen omaan tajunnanvirtaan voi löytää uusia ajatuksia, toiveita ja unelmia, oman sisäisen äänen.

EMPOWERING WRITING: INNER ME

(STRONG) [FI/EN]

Kohdista itsesi sisäiseen ääneesi ja aitoon sisäiseen itseesi. Tässä työpajassa teemme ilmeikkäitä kirjoitus- ja hengitysharjoituksia saadaksemme yhteyden syvimpiin tunteisiimme, toiveisiimme ja unelmiimme. Kuka olet, minne olet matkalla, mistä voit päästää irti tänään? Viritä sisäinen voimasi virtaukseen! Aikaisempaa kirjoituskokemusta ei tarvita. Tuo utelias ja avoin mieli mukanasi. Ota kynä ja muistivihko mukaasi.

YOGA FLOW & EMPOWERING WRITING

(STRONG, YOGA MAT) [EN]

Oletko valmis antautumaan, päästämään irti, jättämään taaksesi jotain elämässäsi? Luomaan tietoisuuden tilaa uusille horisonteille? Työpaja koostuu energisoivasta dynaamisesta Jooga flowsta, hengityksestä ja ilmeikkäästä kirjoittamisesta. Koe itsesi löytäminen lempeän mielen ja kehon yhteyden kautta. Aikaisempaa kirjoituskokemusta ei tarvita. Tuo utelias ja avoin mieli mukanasi. Ota kynä ja muistivihko mukaasi.

SHARING CIRCLE

[EN]

Oletko valmis antautumaan, päästämään irti, jättämään taaksesi jotain elämässäsi? Ota hetki aikaa ja tule ottamaan yhteyttä muihin ja omaan sisäiseen tilaan luodaksesi tietoisuutta uusista horisonteista.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡