Tuulia Syvänen

www.honestyeurope.com

Tuulia Syvänen on sertifioitu Radikaali rehellisyys -kouluttaja ja hän on vetänyt Radikaali rehellisyys -työpajoja eniten koko Euroopassa, noin 100.  Tuulia kasvoi toimimattomassa perheessä, jossa vaikeudet ja negatiiviset tunteet pyyhittiin usein maton alle ja hänestä tuli intohimoinen itseilmaisun ja rajojen asettamisen puolustaja. Hän myös oppi rehellisyyden voiman. Tuulian elämäntehtävä on auttaa luomaan lisää rakkautta ja yhteyttä ihmisten välille rehellisen jakamisen kautta.

Radical Honesty dating

Haluatko tavata rehellisyydestä kiinnostuneita ihmisiä romanttisesti tai kavereina? Haluatko tutustua muihin tilassa, jossa rehellisyys, avoimuus, haavoittuvuus ja keskeneräisyys on tervetullutta ja juhlittua?

Teemme Radikaali rehellisyys -harjoituksia pareittain ja tavoitteena on tutustua lempeällä & humoristisellakin otteella. Ajatuksena on, että katsotaan, mitä syntyy! Tilaisuus ei ole heteronormatiivinen, vaan kaikki sopivat mukaan. Tärkeintä on kohtaaminen! 

Radical Honesty 

Koe ja kokeile Radikaalia rehellisyyttä! Tämä työpaja pitää sisällään erilaisia harjoituksia ja rehellistä jakamista. Kutsumme sinut kokeilemaan, miltä tuntuu mennnä oman mukavuusalueesi ulkopuolelle!

Radikaali rehellisyys perustuu Brad Blanton opetukseen ja kirjoihin. Se on läsnäoloa täsä hetkessä ja elämäntapa, joka johtaa syvempää yhteyteen muiden kanssa omien tunteiden rehellisen ilmaisun avulla. 

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡