Jani Toivonen

www.valonkadet.com
facebook.com/valonkadet
instagram.com/valonkadet

Jani on sisäisen voiman ja rakkauden visionääri sekä nöyrä oppilas. Hänen tavoitteenaan on tuoda ihmiset yhteen, omaan voimaan ja rakkauteen. Hän pitää tilaa kokonaisvaltaisten harjoitusten lisäksi myös äänen värähtelyjen kautta, ja luo tilan missä osallistujat voivat kokea syvää rentoutumista, läsnäoloa ja luonnollisen rytmin taikaa. Janin painopiste elämässä on löytää todellinen yksinkertaisuus sekä yhteyden, rauhan ja onnellisuuden flow – ja jakaa sitä myös muille.

Sound Healing Concert

Äänihoito rauhoittaa mielen ja syvärentouttaa kehon. Äänihoito on syvärentoutusmenetelmä, joka on puhtaasti terveyttä tukeva ja ylläpitävä sekä ennen kaikkea ennaltaehkäisevä hoitomuoto. Äänihoito-konsertissa makoilet tai istut mukavasti ja annat soivien kristallikulhojen, gongien ja laulun sointujen huuhdella kehoasi, mieltäsi ja sieluasi.

Gong Yoga

Gong Jooga on Ykseyden, Luovuuden ja Transformaation Joogaa. Gong-joogassa on kyse instrumentista, joka sinä itse olet ja sen virittämisestä harmoniselle taajuudelle. Gong-joogassa syvennytään omaan kehoon ja luodaan luonnollista yhteyttä omaan itseen liikkeen, pysähtymisen ja hengittämisen avulla. Gong-jooga alkaa kokonaisvaltaisilla joogisilla harjoituksilla. Harjoitukset valmistelevat ja virittävät kehomme sekä mielemme vastaanottamaan syvän rentoutumisen tilan äänihoitoa varten.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡