Jani Toivonen

www.valonkadet.com/tapahtumat
www.facebook.com/valonkadet
www.instagram.com/valonkadet

Jani on luovuuden ja rakkauden visionääri sekä nöyrä oppilas. Hänen tavoitteenaan on tuoda ihmiset yhteen, oman potentiaalin ja luovuuden äärelle. Hän pitää tilaa kokonaisvaltaisen harjoitusten lisäksi myös äänen värähtelyjen kautta, ja luo tilan missä osallistujat voivat kokea syvää rentoutumista, läsnäoloa ja luonnollisen rytmin taikaa.

SOUND HEALING CONCERT

(YOGA-MAT) [FI/EN]

Äänihoito on syvä rentoutusmenetelmä mikä on puhtaasti terveyttä tukeva ja ylläpitävä sekä ennen kaikkea ennaltaehkäisevä hoitomuoto. Äänihoito-konsertissa makoilet tai istut mukavasti ja annat soivien gongien, kristallikulhojen ja laulun sointujen huuhdella kehoasi, mieltäsi ja sieluasi.

GONG YOGA

(YOGA-MAT) [FI/EN]

Gong Jooga on luovuuden ja yhteyden joogaa mikä yhdistää hyvinvoinnin eri ulottuvuuksia yksinkertaiseksi kokonaisuudeksi. Gong Joogassa syvennytään omaan kehoon ja luodaan luonnollista yhteyttä omaan itseen liikkeen, pysähtymisen ja hengittämisen avulla. Harjoitukset valmistelevat ja virittävät kehomme sekä mielemme vastaanottamaan syvän rentoutumisen tilan äänihoitoa varten.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡