Vaskilintu

www.vaskilintu.com

Vaskilintu on Magdalena Sofia, vokalisti ja moderni luontomystikko ja ritualisti. Magdalenaa inspiroi parantavat terapeuttiset aspektit seremoniallisessa musiikkissa sekä kehollistettu holistinen äänityö. Hän on viettänyt aikaa Ecuadorissa ja Kolumbiassa tutustuen luonnonuskontoihin ja vanhoihin parannustraditioihin, opiskellut Nada Yogaa, eli joogista äänenfilosofiaa Intiassa.

Hän on LOVI Ritual duon toinen jäsen Mikko Heikinpojan kanssa. Magdalena on fasilitoinut holistisia äänenkäyttötyöpajoja 2019 vuodesta alkaen ja  pitää säännöllisesti äänimatkoja -sekä rentoutuksia Myötävärähtely-kollektiivin kanssa.

Muinaiset Äänet

Laulu on luultavasti ollut kaikkein vanhin keino ilmaista musiikin kautta tunteita ja tarinoita. Sanattoman laulun on arveltu muotoutuneen osaksi ihmislajin kommunikointia 1,5 miljoonaa vuotta sitten. Laulamisen kauneuden ja mystisyyden voi meistä jokainen löytää. Tässä laulutyöpajassa käymme läpi lauluasentoa, hengitystekniikkaa ja äänenavausharjoituksia. Tunnustelemme miten oma keho toimii, mitkä ovat lauluinstrumenttimme eri osa-alueet ja tutustumme kehoresonanssiin. Kaikille tasoille!

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡