Vega Luukkonen

www.forgotten-land.com
www.facebook.com/KatriLuukkonen
www.instagram.com/luukkonenvega

Vega on tanssija ja tanssinopettaja Suomesta. Hän vaikuttaa tällä hetkellä Berliinissä. Vega on opiskellut tanssi- ja teatteripedakogiikkaa Teatterikorkeakoulussa ja tanssinut kontsua eli kontakti-improvisaatiota 30 vuotta. Vuodesta 2004 hän on viettänyt talvensa Intiassa, Arambolissa. Siellä hän järjestää Goa Contact Festivaalia, ja muita tanssi-tapahtumia joka vuosi. Vegan elämän rakkaus on Trevo-koira, jonka hän löysi Portugalista!

ORGANIC FLOW

(KIDS Friendly) [FI/EN]

Kuljemme flown lailla kontaktiin ja pois kontaktista katsoen tanssia leikkisänä dialogina, joka hengittää vapaasti ajassa ja tilassa. Tutkimme selkärankaa ja hengitystä inspiraation lähteenä ja sitä, kuinka voimme liikkua vaivattomasti virittymällä nestemäiseen kehoomme. Löydämme helppoja tapoja liikkua eri tasoilla ja etsimme sisäisen liskomme - kierrämme kehoamme vaivattomasti ylös ja alas. Workshopissa on hyvä pukeutua pitkiin housuihin ja ylävartalon peittävään t-paitaan.

POETIC BODIES IN MOTION

(KIDS Friendly) [FI/EN]

Leikkisyys, yllätys. Hiljaisuus. Kuunteleminen. Todistaminen. Tämän session painopiste on tutkia improvisaation ja luovuuden tilaa, korostaa rohkeutta leikkiä ja tutkia tuntematonta. Kuljemme flown lailla kontaktiin ja pois kontaktista katsoen tanssia leikkisänä dialogina. Kuljemme sooloista duettoihin ja trioihin, kohdaten lopulta koko ryhmän. Tarkoituksena on löytää runollinen kehomme liikkeen kautta!

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡