Virpi Raipala-Cormier / Sarvani

www.frantsila.com
www.facebook.com/frantsilanluomuyrttitila
www.instagram.com/frantsilaherbfarm

Virpi perusti Frantsilan Luomuyrttitilan 1981 miehensä James'n kanssa. Hän on omistanut elämänsä suomalaisten luomuyrttien, luontaishoitojen ja luonnonmukaisen, joogisen elämäntavan edistämiselle. Virpi on agronomi ja opettaa mm. yrttilääkintää, aromaterapiaa, kukkaterapiaa, joogaa ja meditaatiota. Tällä hetkellä Virpi vetää erilaisia yrtti- ja luontaishoitokursseja ja joogaretriittejä.

YRTIT JA ETEERISET ÖLJYT APUNASI

(KIDS Friendly) [FI]

Yrtit eli kasvilääkintä ja eteeriset öljyt eli aromaterapia auttavat niin naista kuin koko perhettä niin fyysisesti kuin psyykkisesti pysymään terveenä ja elinvoimaisena. Virpi ammentaa kymmenien vuosien tietonsa ja taitonsa käytännönläheisesti osallistujien tarpeiden mukaan.

PLANET HEALING -CEREMONY

(KIDS Friendly) [EN]

Planeetan paraneminen - seremonia planeettamme onnen ja hyvinvoinnin puolesta! Siunaamme yhdessä maapallomme eri elementtejä ja kaikkia sen eläviä olentoja. Opit tapoja käyttää mieltäsi ja sydäntäsi myös päivittäin rakkaan planeettamme hyväksi.

YOGA FOR SPIRITUAL UPLIFTMENT

(YOGA MAT) [FI/EN]

Virpin jooga on syvällinen ja henkisesti hyvin kohottava. Hänen tyylinsä on muovautunut jo 50 vuoden aikana Hatha-joogasta ja meridiaanivenytyksistä. Osallistujien keho ja mieli rentoutuvat, prana virtaa ja olosta tulee taivaallinen. Lopuksi syvärentoutus ja ohjattu meditaatio.

Jaa tämä sivu ystävillesi! ♡