Image
BOJAN BABIC

www.thaiinflow.com
www.facebook.com/AncientThaiMassageBojan
www.instagram.com/bojan__babic

Bojan on sertifioitu thaihieroja, thai- ja osteothai-opettaja ja -ohjaaja. Hän on ‘Thai In Flow School of Thai & Osteothai Bodywork’ -koulun perustaja. Opettajiensa siunauksella Bojan opettaa koko sydämestään thaihieronnan ja osteothai vartalotyön eri moduuleja ympäri maailmaa.

ART OF TOUCH (ENG) – Dance & Body

Kosketus on yksi ensimmäisistä aisteista, joista olemme tietoisia. Kosketuksella viestimme rakkaudesta, läheisyydestä ja turvallisuudesta. Tässä työpajassa tutkimme tietoista kosketusta antamalla ja vastaanottamalla ohjattua thaihierontaa. Yhteys, kuunteleminen ja kommunikaatio kosketuksen kautta ovat tämän värikkään kokemuksen pääpaino. Kaikki ovat koko sydämestään tervetulleita. (YOGA MAT, KIDS FRIENDLY)

THE SACRED DANCE -THAI MASSAGE (ENG) – Dance & Body

Koskettamalla jotakuta syvällä tietoisuudella avautuu mahdollisuus vuoropuheluun. Vuoropuhelun, jossa syvimmät kaipaukset ja tarpeet voidaan ilmaista, nähdä ja hoivata. Yhdistymällä sydämestä käsin tietoisella kosketuksella lähdemme kuuntelemisen ja parantumisen matkalle thaihieronnan luovuuden ja pyhän tanssin kautta. (YOGA MAT, KIDS FRIENDLY)

RHYTHM AND FLOW – D.T.M. (ENG) – Dance & Body

Dynaaminen thaihieronta (D.T.M.) on leikkisä, sujuva ja luova tapa luoda yhteys kehon vesielementtiin. Liikutamme, ravistelemme ja keinutamme koko kehoa päästä varpaisiin herättäessämme olemuksemme syvimpään olemukseen juurtuneen ilon ja elinvoiman. Tässä hauskassa ja monipuolisessa työpajassa yhdistymme tanssiin, rytmiin ja virtaukseen tietoisen kosketuksen ja thaihieronnan avulla! (YOGA MAT)

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image