Boutique Avenue 2021


Rakkaudella valmistettuja eettisiä ja ekologisia tuotteita festarin kävijöille!

Image

PARATIISITILA
Jokainen kojulla kävijä nostetaan "paratiisitilaan"♥️😇. Riitta Konttila ja Kimmo Nurminen mittaavat bioenergiakenttiä ja kotien energioita. Ympärilläsi oleva pallomainen terveyskenttä paljastaa asioita terveydestäsi. Kodeista voi löytyä erilaisia häiriöitä, jotka laskevat energiaa. Häiriöt puolestaan aiheuttavat esim. väsymystä, päänsärkyä, riitelyä, outoja kiputiloja... Mittausten yhteydessä häiriöt poistetaan ja kodit sekä asiakkaat pääsevät paratiisitilaan, jossa on korkea bioenergia ja värähtely. Myynnissä Lapin voima-aineita ja kristalleja.

Image

ANNAKATAIKA
AnnakaTaika malahelmet ja korut ovat valmistettu vain parhaista korkealaatuisista luonnon materiaaleista. Kivihelmien korkeavärähteinen energia tukee ja suojaa kantajaansa. AnnakaTaika malat on suunniteltu apuvälineeksi meditaatioon sekä jokapäiväiseen käyttöön voimauttamaan kantajaansa ja tukemaan elämän polulla ja sielun matkalla. Ne tuovat ripauksen taikaa elämäämme!

Image

VALKHEA
Valkhea on esoteerisen parantamisen verkkokauppa joka tarjoaa festareilla mahdollisuuden ottaa selvää omasta aurasta ja energiakentän hyvinvoinnista konkreettisesti festari-hintaan. Aurakuvauksen lisäksi Valkhean kojussa on mahdollista tehdä kivi- ja koru löytöjä. Tuotevalikoima on festareilla kattavampi kuin verkkokaupassa. Tervetuloa parantamaan itseäsi ja maailmaa!

Image

SEBASTIAN's CREATIONS
Welcome to my shop! This is a small paradise full of treasure unique handmade macrame jewellery made with a lot love and compassion. Natural materials and natural stones from the whole world. Selective designs clothes for fearies and pixies. Let have a beautiful gathering and celebrate life.

Image

VANADEY VISUALS
The Sale stand of Vanadey Visuals is full of colorful and shining light and it's for every brave soul who loves handmade eco soy candles and photography art. Every soy candle is handmade and soulmade in Haaga, Helsinki. The life of these soy candles started last January when the idea of making some chakra colored candles was born. This magical sale stand is also full of Vanadey Visuals' Fine Art Prints. These prints are born during different times but everyone of them has made by the guidance from the Universe to remind us of our inner power and wisdom. Along with candles and photography art it is also possible to buy a gift card to an empowering Goddess photoshoot by Vanadey Visuals. This photoshoot experience is all about empowering the goddess within you and strengthen your inner power. You are warmly welcomed to visit this unique stall!

Image

SEBASTIAN'S CREATIONS
Welcome to my shop! This is a small paradise full of treasure unique handmade macrame jewellery made with a lot love and compassion. Natural materials and natural stones from the whole world. Selective designs clothes for fearies and pixies. Let have a beautiful gathering and celebrate life.

Image

HANJAN
Unelmat, syvempi merkitys ja värien rikkaus. Hidasta ja tule katsomaan mitä vaatetus- ja hieronta-alan ammattilaisten rakkaustarina on synnyttänyt. Voit ihastua kierrätyshuiveista valmistettuun uniikkiin mallistoomme tai nauttia intialaisesta päähieronnasta ❤️

Image

SALMEN SUOPA
Salmen Suovan myyntikojusta löydät ihania vegaanisia ja ympäristöystävällisiä palasaippuoita, deodoranttivoiteita sekä siivoussaippuoita. Kaikki tuotteet on valmistettu käsityönä huolella valituista luonollisista raaka-aineista eivätkä ne sisällä mineraaliöljyjä, palmuöljyä tai eläinrasvoja. Pakkaukset ovat zero waste periaatteen mukaisesti täysin kierrätettäviä.

Image

FRANCIS JOY INCENSE MAKER
Kojun asettaminen tarkoittaa sitä, että sille on ominaista energisoivat punaiset värit, jotka edustavat maadoituspaikkaa ja peruselämän energiaa. Pöydän asettelu on lumoavaa, kuten huomaat, kun kävelet luonnon tietäjän kauppaan etsimään apua paranemiseen, muutokseen ja suitsukkeiden polttamiseen. Suitsukkeiden polttaminen on Euroopassa 80,000 vuotta vanha käytäntö.

Image

ANADA SEVA, HAPPY TOGETHER
Happy together! Missiomme on rakentaa parempaa maailmaa kaikille eläville olennoille. Myyntikoju tarjoaa inspiroivaa kirjallisuutta joogasta, meditaatiosta, henkisestä filosofiasta, uushumanismista ja naismystisismistä. Uusinta uutta: Ànanda-luomuyttitee mielen tyyneydeksi! Halukkaille ilmaista henkilökohtaista meditaatio-opetusta.


MOON BAZAR
Moon Bazaarista löydät eettiset, uskomattoman upeat ja korkeavärähteiset Äiti Intian kristalliaarteet, raakana suoraan maasta ja vuorilta. Emma työskentelee kristallien kanssa puhdistaen, parantaen ja ohjelmoiden, ja kertoo mielellään eri mineraaleista ja niiden erityisominaisuuksista sekä välittää kristallien viestejä. Hän auttaa sinua löytämään täydelliset kristallit juuri sinulle. Kojultamme löydät myös hidasta muotia, käsityönä Intiassa valmistettuja upeita ja uniikkeja voimavaatteita. Tule hypistelemään, ihailemaan, kyselemään ja tutustumaan! Luksusta Uusille Värähteille.


PLUME ANGEL FEATHERS
Luonnolliset ja eettiset sulkakorvakorut ja hiustenpidennykset ovat balilaisten äitien tekemiä. Plume Angelin missio on muistuttaa meitä omista siivistämme sekä siitä, että voimme lentää. Sulat muistuttavat keveydestä ja leikkisyydestä.


Boutique Avenue 2021


Tuletko mukaan?


Etsimme pientuotemyyjiä Boutique Avenue myyntialueelle 2021! Eettisyys ja ekologisuus ovat meille tärkeitä arvoja, onhan sinullekin.

Myytkö ihania koruja, kiviä, suitsukkeita, vaatteita, asusteita, luonnonkosmetiikkaa, käsitöitä, kirjoja, joogatuotteita tai ehkä sinulla on jotain muuta mielenkiintoista tarjottavaa festivaalikävijöille? Mahdollisuutesi on tässä!

Boutique Avenue on pieni ja söpö Natural High festivaalin myyntikoju alue, jossa on ihana tunnelma, upeita eettisiä ja ekologisia myyntikojuja, josta löytyy mukavia kotiinviemisiä ja sydäntä lämmittäviä festivaali muistoja ja hyödyllisiä ihanuuksia.

Haluatko olla yksi Boutique Avenue myyjistämme? Mukaan tarvitset oman myyntiteltan. Hae rohkeasti mukaan! Otamme vastaan ehdotuksia 22.5.2021 asti. Kysymykset voit lähettää osoiteeseen myynti@naturalhighfestival.fi

HAE MUKAAN TÄSTÄ!