Boutique Avenue 2022


Rakkaudella valmistettuja eettisiä ja ekologisia tuotteita festarin kävijöille!

Image

PARATIISITILA
Paratiisitila. Koju on jo tuttu kävijöille energiamittauksista ja tarvittaessa häiriöiden poistoista sekä huimista kristallipyramideistään. Riitta Konttilan varputaito on taas tuomassa energiaa ja helpotusta vierailijoille. 💕 Kimmo Nurminen ja Nina Suomi tuovat energiakivet.eu tuotteita tiskiin.✨ Nyt lisänä Dani Sher tuo myyntiin meksikolaisia koruja. ✨ Meiltä kannattaa myös kysellä Siddha Kundalini kursseista! 💫 Jokainen kojulla vieraileva nousee Paratiisitilaan ❤️

Image

PLUME ANGEL SULKAKORUT
Plume Angel korvikset ja hiustenpidennykset ovat balilaisten äitien käsitöinä tekemiä ja eettisesti tuotettuja. Ne muistuttavat sinua siivistäsi ja siitä, että olet vapaa seuraamaan unelmiasi.

Image

SAHAROGYA
Tunne Intian kutsu ja poikkea teltallemme. Saharogyan tuotteet ovat uusia tuttavuuksia festareilla. Meiltä yrttikapselit, yrttiteet ja -haudukkeet, yrttisaippuat ja eteeriset öljysekoitukset. Suitsukkeet ja joogatuotteita. Tutustu täysin uuteen ayurveda-tuotesarjaan Suomessa. Tuotteet Intiasta. Kaikki laatutuotteemme ovat kasvipohjaisia. Saharogya on rekisteröity tuotemerkki ja eettisesti valmistettu. Ei eläinkokeita, ei lapsityövoimaa, ei säilöntä-, väri-, tai lisäaineita. Olet lämpimästi tervetullut!

Image

SEBASTIAN's CREATIONS
Welcome to my shop! This is a small paradise full of treasure unique handmade macrame jewellery made with a lot love and compassion. Natural materials and natural stones from the whole world. Selective designs clothes for fearies and pixies. Let have a beautiful gathering and celebrate life.

Image

LUONTONI
Luontomme parantaminen on tuntunut aina merkitykselliseltä, olkoon kyseessä oma luontomme, toistemme tai ympäristömme. Myös yhteys itseensä kokonaisena, toisiimme ja kaikkeuteen tuntuu hyvältä. Kasvien parissa toimiminen ja käsillä tekeminen ovat seuranneet Luontoni mukana aina. Luontoni kojusta löytyy luonnonmukaisia "naturally high healing" tuotteita; esim. huikeita erilaisia rohtoja, tuoksuja, artesaanisaippuaa, taianomaista keramiikkaa, sädehtiviä koruja ja onnenriimuja.

Image

YOUGLOWYOU
Mia Maljojoki yhdistää yli kahden vuosikymmenen kokemuksensa ja tietonsa koruista muinaiseen joogataiteeseen, meditaatioon ja parantamiseen luodakseen asiakkailleen taianomaisen matkan. Hänen ainutlaatuiset korunsa yhdistettynä ehdotettuihin parantamiskäytäntöihin tarjoavat yksilölle voimaa, sisäistä rauhaa ja iloa heidän juhliessaan evoluution matkaansa jokapäiväisessä elämässään. Kuten nykyaikaiset amuletit, ne välittävät ja vahvistavat aikomusta, jota varten korua käytetään. Kun käytät koruja muutat energiaasi kehossasi, avaat itsesi salliaksesi enemmän iloa, nautintoa ja rakkautta elämääsi. Mian infusoidut korut on käsintehty syvällä tarkoituksella ja muinaisten mantrojen äänet kaikuvat jokaisessa korussa.

Image

HANJANKIMONOS
Hidasta ja tule katsomaan miten vaatetus-ja hieronta-alan ammattilaisten rakkauden synnyttämä mallisto on kehittynyt vuodessa. Voit ihastua kierrätyshuiveista valmistettuihin, Thaimaan matkan inspiroimiin näyttävän persoonallisiin ja uniikkeihin vaatteisiin tai nauttia intialaisesta päähieronnasta! Käy tutustumassa tarinaamme instassa @hanjankimonos.

Image

EKOIHME
Nyt on paras tilaisuus tuntea ihollasi luonnonvoimaa! Luonnonvaratuottaja, Natalia Nilanti valmistaa intohimolla ja rakkaudella 100% luonnollisia ja säilöntäaineettomia ihonhoitotuotteita, jotka ovat valmistettu käsityönä pienessä mittakaavassa. Ekoihmeen tuotteissa halutaan tuoda tutuksi Suomen luonnossa piileviä ja aliarvostettuja aarteita - villiyrttejä kuten siankärsämöä ja voikukkaa.
Kaikki yrtit ovat itse poimittuja Etelä-Suomen alueelta vain puhtailta kasvupaikoilta. Iloiset ja sympaattiset luonnonvaratuottajatytöt Natalia ja Katri ovat innolla odottamassa sinua ja valmiina keskustelemaan luonnon aarteista.

Image

WISDOM OF THE EARTH
Myytävät tuotteet yhdistävät eri kulttuureja, perinteitä, ihmisiä ja hengellisiä uskomuksia mystisessä ympäristössä, joka vetoaa luonnon aisteihin ja voimiin ja on vuorovaikutuksessa niiden kanssa.

Image

THE LUMOUS STORY
Festivaalin jumalattarille ihastuttavia harmonisia uniikkeja kivikoruja ja puuvillamekkoja, sydämellisesti tervetuloa!

Image

MAI NIEMI FINNISH FAIRYTALE
Mai Niemi Fnnish Fairytale on superluonnollisen naisen myyntikoju ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin luova Taikavaatekaappi. Sen asuilla, asusteilla ja koruilla voi ilmaista ja kokea todellista naiseuden iloa ja lumoa.CRYSTALLINE MAMA
Äiti Maan uniikit mestariteokset, käsin Intian vuorilta kaivetut Villit Kristallit ja basalttikaivoksilta pelastetut Rescue Kristallit ovat jälkeen saapuneet Suomeen nostamaan värähteitä, parantamaan, opettamaan ja luomaan kauneutta ympärilleen! Tervetuloa tutustumaan kristallien ihmeelliseen maailmaan ja tapaamaan Crystalline Mama, jonka kristallinoidan taitoja voit hyödyntää oman kristallisi löytämisessä!

Image

TREEOFLIFE KRISTALLIKORUT 
Käsinhiotut kristallikorut. Ostamme kristallit suoraan louhijoilta tai keräilijöiltä, jotka ovat ostaneet kivet suoraan louhijoilta. Jokainen kivi on huolella valittu. Meille on todella tärkeää tietää, mistä louhoksesta kristallimme ovat peräisin ja että toiminta on mahdollisimman eettistä ja läpinäkyvää. Kristallikorujemme mukana tulee aina tieto kristallin alkuperästä. Jokaiselle korulle on annettu myös uniikki sarjanumero, tämä on erityisesti numerologiasta kiinnostuneille usein hyvin merkittävää.


JALOKIVIGALLERIA
Myyntikojultamme löydät lähes jokaista korukivilajia mitä maailmalta löytyy sekä suomalaista ametistia ja muita suomalaisia kiviä.


Boutique Avenue 2021


Tuletko mukaan?


Etsimme pientuotemyyjiä Boutique Avenue myyntialueelle 2021! Eettisyys ja ekologisuus ovat meille tärkeitä arvoja, onhan sinullekin.

Myytkö ihania koruja, kiviä, suitsukkeita, vaatteita, asusteita, luonnonkosmetiikkaa, käsitöitä, kirjoja, joogatuotteita tai ehkä sinulla on jotain muuta mielenkiintoista tarjottavaa festivaalikävijöille? Mahdollisuutesi on tässä!

Boutique Avenue on pieni ja söpö Natural High festivaalin myyntikoju alue, jossa on ihana tunnelma, upeita eettisiä ja ekologisia myyntikojuja, josta löytyy mukavia kotiinviemisiä ja sydäntä lämmittäviä festivaali muistoja ja hyödyllisiä ihanuuksia.

Haluatko olla yksi Boutique Avenue myyjistämme? Mukaan tarvitset oman myyntiteltan. Hae rohkeasti mukaan! Otamme vastaan ehdotuksia 22.5.2021 asti. Kysymykset voit lähettää osoiteeseen myynti@naturalhighfestival.fi

HAE MUKAAN TÄSTÄ!