Boutique Avenue 2024

Etsimme ihania myyjiä Boutique Avenue -myyntialueelle 2024!
Haku auki 30.3.2024 asti!


HAE MUKAAN!

Boutique Avenue 2023

Rakkaudella valmistettuja eettisiä ja ekologisia tuotteita festarin kävijöille!

Image
Bohemian Goddess

www.bohemiangoddess.com

Astu sisään kesän kauneimpaan Bohemian Goddess Full Bloom - kojuun, kesän upeimpien jumalattarien maailmaan. Täältä löydät ainutlaatuisen valikoiman naisten vaatteita ja koruja, joiden inspiraatio kumpuaa Balin taianomaiselta saarelta. Kokoelma sisältää ihania hulmuavia mekkoja, hameita, housuja, paitoja ja toppeja, näyttäviä sulka korvakoruja ja herkkiä design hopeakoruja. Jokainen kokoelman osa, on käsin tehty taitavien paikallisten artesaanien toimesta. Riippumatta siitä etsitkö jotakin ihanaa kesään, mukavaa joogatunneille, näyttävää festareille tai katseen kääntävää joko dinnerille tai joka päiväiseen kukoistukseen, Bohemian Goddess on täällä sinua varten. Tule kohdatuksi, tutustumaan ja ihastumaan! Me autamme sinua löytämään itsellesi "sitä jotain", millä voit ilmaista ainutlaatuista tyyliäsi ja sitä, kuka sinä uniikkina upeana jumalattarena ja naisena olet. Nähdään festareilla!

Image
Ethical Crystals

www.ethical-crystals.com

Varpu Valon Ethical Crystals kojusta löydät eettisesti pinnalta kerättyjä Suomen luonnon kristalliaarteita pienistä taskukivistä isoihin hoitohuone & deko kiviin. Koko kojullinen ihania taajuuksia maadoittavista mustista turmaliineista tai lapin jaspiksesta, anteliaan sitriinin kautta yliminäyhteyttä helpottaviin muskoviittikirjoihin. Tule valitsemaan uusia taajuuksia kulkemaan kanssasi. 🧚‍♀️

Image
HanJanKimonos

Unelmat, syvempi merkitys ja laadukkuus. Vaatetus-ja hieronta-alan ammattilaisten rakkaustarinan synnyttämä vaatemallisto kierrätetyistä huiveista, joka lanseerattiin Natural High Healing festareilla kesällä 2021. Tule ihastelemaan mitä kaikkea uutta on syntynyt tai nauttimaan intialaisesta päähieronnasta✨
Image
Kauneutta keholle ja mielelle

www.anandaseva.fi

Kaipaatko kauneutta ja hoitoa keholle? Entä joogan viisautta mielelle? Myyntikojumme on täynnä kehoa helliviä ja tuoksuvia Frantsilan luomuyrttitilan tuotteita koko perheelle. Kojusta löydät myös uutta ja inspiroivaa joogakirjallisuutta mielen laajentamiseksi sekä autuaallista Ánanda-luomuyrttiteetä meditaation tueksi. Tai kiinnostaako Joogaopettajakoulutus? Kojumme tarjonnasta vastaavat joogaopettajat kertovat mielellään lisää seuraavasta koulutuksesta.

Image
Kolme Cosmetics

www.kolmecosmetics.com

Kolme Cosmetics tuo Natuun luonnonkosmetiikkaa suoraan sipoolaisesta puutarhasta! Kolmen perustaja Hanna kasvattaa suositun kehäkukkavoiteen kukat omassa kotipuutarhassa ilman kemiallisia lannotteita tai torjunta-aineita. Näissä tuotteissa on mukana auringon energia, rakkaus sekä kiitollisuus unelmatyötä kohtaan. Voiteet, balmit, palashampoot, seerumit ja deodorantit on riisuttu säilöntäaineista, emulgaattoreista ja ylimääräisistä täyteaineista. Myynnissä myös rajattu erä festarikokoja!

Image
Luonnonmukaiset Hennatatuoinnit

www.wilddesign.fi/hennataide

Viimeistele festarilookkisi aidolla & 100% luonnonmukaisella hennatatuoinnilla! Istahda alas, ojenna kätesi ja ihaile kuinka Hennataiteilija Johanna Rautkoski taikoo valitsemasi voimakuvion ihollesi. Tunne hennatahnan viilentävä vaikutus ja rauhoitu hetki laventelin tuoksussa. Hennapisteeltä löydät myös Hennatahnan valmistus -materiaalipaketin sekä muhkean festarialen Luonnonmukaiset Hennatatuoinnit -verkkokurssille. Kojulla on tarjolla myös upeita kotimaisista värjäämättömistä kanansulista käsityönä valmistettuja sulkakoruja.

Image
Mar Nayem Sacred Amulets

www.instagram.com/mar_artesanal

Kauniita ja voimakkaita pyhiä amuletteja, jotka on valmistettu käsin erilaisilla perinteisillä tekniikoilla. Amuletit ovat sekoitus makrameen, metallin, kristallien ja jalokivien maailmaa. Täydellinen yhdistelmä heimotyylejä Boho fiiliksellä. Jokaisella korulla on oma tarinan merkitys ja energiset ominaisuudet. Taiteilija opastaa löytämään sinulle täydellisen energia-amuletin!

Image
Mystinen Astrovaunu

www.astro.fi

Astrovaunussamme tehdään henkilökohtaisia astrologisia tulkintoja kolmen astrologin voimin kaikkina festaripäivinä. Tulkinta-ajat ovat varattavissa aamuisin klo.10.00 alkaen. Astrovaunun ulkotiskillä on myynnissä Suuri Astrologiakirja ja mahdollisuus ilmaiseen sähköpostiisi lähetettävään 3kk horoskooppiin.

Image
Plume Angel Feather Jewellery

www.plumeangel.com

Plume Angel korvikset ja hiustenpidennykset ovat balilaisten äitien käsitöinä tekemiä ja eettisesti tuotettuja. Ne muistuttavat sinua siivistäsi ja siitä, että olet vapaa seuraamaan unelmiasi.

Image
Saharogya

www.saharogya.fi

Tunne Intian kutsu ja poikkea teltallemme. Saharogyan tuotteet ovat mukana toista kertaa festareilla. Meiltä yrttikapselit, yrttiteet ja -haudukkeet, yrttisaippuat ja eteeriset öljysekoitukset. Suitsukkeet ja joogatuotteita. Uutuutena mehuja ja yrttijauheita. Tutustu laadukkaisiin, eettisesti valmistettuihin ayurveda-tuotteisiimme. Tuotteet Intiasta. Kaikki tuotteemme ovat kasvipohjaisia. Saharogya on rekisteröity tuotemerkki ja eettisesti valmistettu. Ei eläinkokeita, ei lapsityövoimaa, ei säilöntä-, väri-, tai lisäaineita. Olet lämpimästi tervetullut!

Image
The Lumous Story

www.thelumousstory.fi

Tervetuloa The Lumous Storyn kojulle kauneuden, harmonisten sävyjen ja estetiikan maailmaan. Uniikkeja käsintehtyjä kivikoruja, ihastuttavia kivi- ja hopeasormuksia ja rento one size kesäpuuvillakokoelma kauniita mekkoja ja ihanuuksia sekä myös tänä vuonna miehille oma kesäpuuvillamallit. Nähdään kojulla!

Image
Tuulia Crafts & Natural Vibrations Jewelry

www.instagram.com/tuulia_crafts

Tuulia crafts & Natural vibartions jewelryn koruissa yhdistyy pohjolan valo ja herkkyys meksikolaiseen intohimoon ja värikkyyteen. Myynnissä on uniikkeja mikromakramee ja filigranakoruja, jotka on valmistettu tarkoin valikoiduista materiaaleista. Talvisin Tuulia crafts & Natural vibrations jewelry kiertää ympäri Meksikoa ja Väli-Amerikkaa myymässä korujaan kaduilla ja marketeilla ja hankkimassa materiaaleja paikallisilta kivimyyjiltä. Inspiraation töihinsä he saavat heitä kulloinkin ympäröivästä luonnosta kuten Costa Rican pilvisademetsistä aina Meksikon pyramideihin ja turkooseihin hiekkarantoihin sekä matkoillaan kohtaamiensa ihmisten tarinoista. Kesäisin myyntikoju rantautuu Suomeen muutamiin valittuihin tapahtumiin.

Image
VALO Design

www.valodesign.fi

VALO Design: Vaatteita VALOn Sotureille. VALO Design syntyi Arton ja Lassen, kahden lapsuudenystävän tutkimusmatkasta kohti tietoisempaa elämää. Inspiraation lähteenä on toiminut matkustelu ja kokemukset vuosien varrella eri kulttuurien parista. VALO Design missio on luoda voimaannuttavia vaatteita, jotka auttavat nostattamaan yksilöä kohti omaa potentiaaliaan, kenties parhaaksi versioksi itsestä. Valikoimiin kuuluu asukokonaisuuksia festivaaleille, seremonioihin ja muihin special hetkiin, sekä myös toiminnallisia vaatteita jokapäiväiseen käyttöön. Kaikki VALOn vaatteet tehdään laadukkaista ja kestävistä luonnonmateriaaleista, kuten bamboo, puuvilla ja pellava. Jokainen vaate tehdään käsityönä Balilla, jossa VALO tiimi on työskennellyt paikallisten perheiden kanssa jo vuosikymmenen ajan. VALO Design onkin enemmän kuin yritys, se on globaali perhe, joka jakaa yhteisen arvomaailman ja pitää yhtä. Maailmanmatkaajina tässä meidän maapallon sinisessä keitaassa VALOlle on kunnia asia luoda merkityksellisiä asuja kanssaseikkailjoille ja VALOn Sotureille. Anna sisäisen VALOsi loistaa!

Image
YOUGLOWYOU Jewelry & SNR Healing by MIA

www.miamaljojoki.com

Handmade ethical crystal jewelry for personal wellbeing, joy and healing. Made with love, joy and intention. Sat Nam Rasayan healing session by appointment, sign in sheet is available at the booth. Looking forward to serve. Love & Light, Mia

Image

Abundant Life


www.abundantlifetime.com

Elinvoimainen vesikoju nesteyttää koko festivaali kansaa ja tarjoaa Kangen vesi-ionisaattorista tulevaa antioksidantti rikasta taikavettä! Tällä kojulla kannattaa piipahtaa monta kertaa päivässä, jotta pysyy varmasti kunnolla nesteytettynä ja energiaa riittää festivaalin ihaniin tapahtumiin.

Image

Santa Malandra


www.santamalandra.com

Kattava valikoima värikkäitä ja laadukkaita boheemeja naisten vaatteita, hitiksi nousseita samettilegginssejä ja leveitä housuja. Kaikki vaatteet valmistetaan Suomessa ja materiaalit valikoidaan rakkaudella❣️ Festaritarjouksia luvassa! Santa Malandran oma kauppa sijaitsee Kapteeninkadulla Helsingin Ullanlinnassa.

Image

Francis Joy Energy Therapy


Welcome to encounter the wisdom of the earth where you will experience how I make natural incense mixtures with ingredients from different ancient cultures around the world that have long established incense burning traditions. The motivation behind me work is to help support spirit workers, artists and all creative endeavours. In addition, I also make different kinds of herbal teas and infusions to help support health and well-being. Below is a list of these products, but please visit my website for a comprehensive description as well as photographs of the different products: https://druidman1962.wixsite.com/mysite/magical-incense-mixtures


The natural products for sale bring different aromas, tastes, cultures, traditions, peoples and spiritual beliefs together in a mystical setting, which appeal to, and interacts with the senses and powers of nature. Since time immemorial, wizards, witches, healers, seers and wise men and women have always turned to nature for spiritual and medicinal help and support. When we think about how trees and plants produce oils, medicines, health and beauty products, it is easy to understand just how powerful and vital they are for our survival.

Image
The Label is Juicy / Ilo by Dakini

www.thelabelisjuicy.com
www.facebook.com/ilobydakini

Näiden kahden upean Jennin suojelusta antavat silmäkorut ja boheemit, eettisesti valmistetut vaatteet tuovat kantajalleen voimaa ja iloa. Uniikit ja käsin valmistetut luomukset ovat tämän kesän ja Natural High Healing Festareiden must-have!

The Label is Juicyn korut on valmistettu pienessä korupajassa Meksikossa ja Ilo by Dakinin vaatteet valmistetaan Nepalissa pienessä kyläyhteisössä.


Join our Food Fiesta?


Hey, you at the food vendor business! We are looking for wellbeing food vendors for Natural High Healing festival 2021.

Lovely vegan meals cooked with good vibes, heartful will and from quality ingredients? Just You the Natural High Healing festival is looking for! FILL IN THE APPLICATION!

Food Fiesta 2021 area will be brand new! It is a colourful area which nourishes festival customers with superb variety of nutricious, high quality food made with love! And there is a Food Fiesta Stage for artists and for wholesome experience!
Thank You for bringing your know how!

Now for the 9th time; four days, three nights and thousands of customers.
Yoga, meditation, tantra, dance.. Workshops and concerts!
We are the biggest wellbeing festival in Finland!

Pricelist by email: myynti@naturalhighfestival.fi

Application time 1.12.2020 - 22.5.2021

APPLY NOW!


Food Fiesta

DELICIOUS, HEALTHY FOODS WITH VARIETY!Natural High Healing Festival offers delicious, healthy vegan foods with variety! Superfoods, raw foods, most loved foods, and organic foods. You are what you eat - know what you eat ❤️


Image

Comida

Comida tarjoilee vegepizzaa ja italialaista tomaattikeittoa kotimaisilla raaka-aineilla. Pizzat valmistetaan upeassa tuliuunissa. Tarkoitus tuoda Italia lähemmäksi teitä…

Image

Shams Falafel

Shams-falafels serves ethical and ekological. Falafels are 100% organic, most of income goes for employing asylum seekers and this year our focus is especially in locality of ingredients. Welcome to taste the amazingly delicious *save-the-world-falafels*! You can also buy our food ticket in forehand to avoid questions at the lunch / dinner time.

Image

Kellaripanimo

The pioneering Finnish kombucha brand, Kellaripanimo, joining again The Festival with their refreshening bubbly kombucha! 🙂 Also some coffee & tea.

Image

Paratiisibaari

We always have the opportunity to learn new things. If you desire new things - you must do new things and create new habits. Your wellbeing is always your own choice. Health is the result of our own thinking and choices.

Image

Thai Vegan Kitchen

Thai vegan kitchen food truck is serving you deliciously guilt free Thai food.

Image

Rolling Ice Bar

Delicious and exotic Roll Ice Cream from fresh seasonal goods. Small artisan ice cream stall serving unique ice cream portions freshly from the frosty pan. Quality ingredients, passion and love is the recipe!