Boutique Avenue 2020


Rakkaudella valmistettuja eettisiä ja ekologisia tuotteita festarin kävijöille!

Boutique Avenue 2021


Tuletko mukaan?


Etsimme pientuotemyyjiä Boutique Avenue myyntialueelle 2021! Eettisyys ja ekologisuus ovat meille tärkeitä arvoja, onhan sinullekin.

Myytkö ihania koruja, kiviä, suitsukkeita, vaatteita, asusteita, luonnonkosmetiikkaa, käsitöitä, kirjoja, joogatuotteita tai ehkä sinulla on jotain muuta mielenkiintoista tarjottavaa festivaalikävijöille? Mahdollisuutesi on tässä!

Boutique Avenue on pieni ja söpö Natural High festivaalin myyntikoju alue, jossa on ihana tunnelma, upeita eettisiä ja ekologisia myyntikojuja, josta löytyy mukavia kotiinviemisiä ja sydäntä lämmittäviä festivaali muistoja ja hyödyllisiä ihanuuksia.

Haluatko olla yksi Boutique Avenue myyjistämme? Mukaan tarvitset oman myyntiteltan. Hae rohkeasti mukaan! Otamme vastaan ehdotuksia 22.5.2021 asti. Kysymykset voit lähettää osoiteeseen myynti@naturalhighfestival.fi

HAE MUKAAN TÄSTÄ!

Image

PARATIISITILA
Esko Jalkanen-Luonnonvoimat yhdistys tekee Esko Jalkasen (1921-2007)elämäntyötä tunnetuksi. Hän  oli metsänhoitaja, luonnontutkija, kuuluisa mystikko ja avunvälittäjä. THM Tiina Lindholm vie nykyisin Eskon elämäntyötä eteenpäin pitäen erikoiskursseja ja esitelmiä luonnon salaisista voimista ja niiden käytöstä. Yhdistys on kouluttanut Suomeen ja ulkomaille yli 1000 auttajaa. Henkiset rasitteet, kuten pahat silmät, maanläheiset vainajat, kummitukset, karmalliset rasitteet, kiroukset ja menneisyyden kauhut ovat kaikki hoidettavissa pois. Yliaistillisia mittauksia festareilla tekee Tiinan kouluttama ja jo pitkään toiminnassa mukana ollut varputaitaja Riitta Konttila. Ajan voi Riitalle varata numerosta +358407750557 mieluimmin viestillä. Hinta 30 min tutkimukselle on 20€.

Image

THE LUMOUS STORY
Käsityönä valmistettuja uniikkikivikoruja, joogamaloja ja hoitavia kiviä. Naisellisen herkkiä puuvilla mekkoja kaikille festivaalin jumalattarille. Lämpimästi tervetuloa kojullemme festareilla.

Image

SOLMUSOFIA DESIGN
Solmusofia on yhden naisen pieni käsityö-yritys, joka tarjoaa uniikkeja ja boheemeja makrameetuotteita jokaisen kotiin! Tuotteista löytyy mm. upeita seinävaatteita ja unisieppareita, näyttäviä amppeleita kasveille, käytännöllisiä joogamattopussukoita sekä koruja. Ja mikä parasta, kaikki on tehty kierrätyspuuvillasta sekä muista luonnonmateriaaleista <3 Tule ihastelemaan ja hypistelemään upeita solmeiluja!

Image

SEPPU CREATIONS
Myymme muun muassa käsin valmistettuja hamppuisia espadrillo -kenkiä ja sandaaleita. Luonnonmukainen hamppukangas on kudottu perinteisin menetelmin länsi-Nepalissa ja kengät on sitten valmistettu pienten tuottajien toimesta Nepalissa ja Thaimaassa. Käsityötä ovat myös erilaiset makramee-korut, kuten tiarat, rannekorut, sormukset sekä shamaanikorut. Tarjolla on korujen ja kenkien lisäksi erilaisia luonnonkiviä, kauniita käsin leimasinpainettuja puuvillahuiveja Intian Rajashtanin värikkäästä osavaltiosta, villaponchoja ja puuvillatoppeja. Vaatteiden osalta kojustamme löytyy myös luonnonmateriaaleista Intiassa, Thaimaassa ja Nepalissa valmistettuja liivejä, kesämekkoja, värikkäitä shortseja ja yläosia.