Image
ERIKA BOSTRÖM

www.soulelements.fi
www.facebook.com/soulelements.fi
www.instagram.com/soulelements.fi

Erika Boström on Soul Elements – yrityksen perustaja. Joogi. Tanssija. Elämän optimoija. Keho-mieli-yhdistäjä. Tällä matkalla tärkeintä hänelle ovat ilo, nauru, uteliaisuus! Elämä on opin pituinen matka ja se on myös jatkuvaa liikkeessä olevaa muuntumista. Jokainen hengitys, on investointi itseesi. Jokainen solusi kiittää. Rentoutuksen ja irti päästämisen kautta hän muuttaa maailmaa paremmaksi.

AYURVEDINEN KÄVELYHIERONTA (FIN/ENG) – Dance & Body

Tässä työpajassa opimme Ayurvedisen kävelyhieronnan Siddha-perinteestä. Kävelyhieronta perustuu pranan optimointiin ja tämä hieronta tehdään jaloin. Tulethan työpajaan parin kanssa, sillä työpaja tehdään pareittain (esim. ystävä, kumppani, joku jonosta) Jos haluat tehdä muistiinpanoja, ota mukaan muistivihko ja kynä. Mukaan myös puhtaat sukat! (YOGA MAT)

TRADITIONAALINEN TANTRA JOOGA (FIN) – Yoga

Aamun joogaharjoitus sisältää dynaamisen mutta hellävaraisen Shaiva-tradition joogaharjoituksen, jonka jälkeen asanaharjoitus jatkuu lattiatasossa. Jooga on meditatiivista ja lempeää, harjoituksessa annetaan tilaa rentoudelle. Huom, sään mukainen vaatetus! Tila voi olla aamuisin hyvinkin viileä joten varaudu lämpimästi päälle. Mukaan joogamatto, sekä rento ja lempeä mieli. (YOGA MAT)

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image