Image
FÁBIO & MIRA

www.tamperesocialdancing.fi
www.facebook.com/tamperesocialdancing
www.instagram.com/tamperesocialdancing

Fábio & Mira ovat intohimoisia tanssijoita ja opettajia, jotka ovat sitoutuneet levittämään rakkautta sosiaaliseen tanssiin ympäri Suomen. Onnistuneen opetusmatkan jälkeen he avasivat oman tanssikoulun vuonna 2024. He ovat positiivisia, humoristisia ja kannustavat oppilaitaan nauttimaan liikkumisesta ja yhteydestä muihin.

BACHATA SOCIAL DANCING (FIN/ENG) – DJ & Parties

Tervetuloa kokeilemaan bachataa seuratanssin muodossa! Tämä ei ole varsinainen työpaja vaan enemmänkin vapaa tila bachatan tahtiin tanssimiseen. Jos et bachata ei ole jo tuttu entuudestaan, suosittelemme ensin osallistumaan bachata-työpajoihin! (KIDS FRIENDLY)

BACHATA FOR BEGINNERS (FIN/ENG) – Dance & Body

Bachata on karibialaista musiikkia ja tanssia, joka on kotoisin Dominikaanisesta tasavallasta. Sille on ominaista sen romanttinen tai nostalginen fiilis, ja sitä tanssitaan keskihitaasta keskinopeaan tempoon. Työpajassa sukelletaan perusaskeleisiin ensin yksin ja sitten parin kanssa, jonka kanssa harjoitellaan erilaisia kuvioita. Kutsumme sinut vaihtamaan paria tunnin aikana (ei pakollista). (KIDS FRIENDLY)

BACHATA SENSUAL INTRODUCTION (FIN/ENG) – Dance & Body

Sensual Bachata on kehittynyt Bachatasta saaden vaikutteita erilaisista tanssityyleistä. Sille ominaista ovat virtaava kehon liike, vartalonkäyttö sekä vasteen ja rentoutumisen vaihtelut harmonisella tavalla. Työskentelemme parin kanssa tutkien, miten voimme käyttää vastetta ja rentoutumista hengityksen kanssa tavoitteena päästä yhteyteen tanssikumppanimme kanssa. (KIDS FRIENDLY)

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image