Kuule sisäisen jumalattaresi kutsu ja astu eheyttävään päivään

Image

Healing Goddess Day

on taianomainen päivä, joka nostaa elämäsi uusiin sfääreihin, jossa sisäinen jumalattaresi tulee näkyväksi ja joka saa valosi loistamaan yhä kirkkaammin.


Tuulennousu - Natural High Healing Festival goddess day retreat 1

Haluatko tuntea feminiinisen voiman loistavan ja rakkauden itseäsi kohtaan vahvistuvan?


Tunne yhteys kauneuteesi, uniikkiin upeuteesi ja sieluusi, yhdessä inspiroiden siskojen kanssa. Paluu autenttisuuteen, aitouteen, paluu kotiin. Tämä on päivä, jonka haluat tallettaa sydämeesi. Voit aina palata tähän kokemukseen, kun sitä tarvitset. Puhdasta ravintoa sielullesi, kehollesi ja mielellesi.


On aika loistaa, on aika sanoa KYLLÄ KIITOS - Healing Goddess Day!

Healing Goddess on täysin uusi uniikki konsepti, joka tehdään yhteistyössä Natural High Healing -festivaalin sekä Tuulennousun kanssa. Se on tehty taianomaiseksi päiväksi juuri sinulle nainen. Paikkoja on rajoitetusti.

Tämä päivä on minun, minulle. Tänään olen olemassa vain itseäni varten.

Tapahtuma sopii juuri sinulle jos haluat…


 • Löytää oman naisellisen jumalattaren voimasi
 • Antautua ainutlaatuiselle hemmottelulle
 • Saada itsestäsi upean ainutlaatuisen jumalatar valokuvan, jota voi käyttää täysin vapaasti omiin tarpeisiisi
 • Kohdata kanssasisaria arvostavassa ja kannattelevassa ilmapiirissä
 • Saada visuaalisia makuelämyksiä ja goodie bagin täynnä yllätyksiä
 • Elämyksellisen kokemuksen joka valaisee arkeasi vielä pitkään!

Image

Tervetuloa jumalatarten seuraan, sinä ihana!
Oletko valmis astumaan oman jumalattaresi voimaan ja loistamaan valoasi yhä kirkkaammin? Kaipaatko kuplivaa inspiraatiota, oman voimasi valossa kylpemistä, eheyttävää seuraa ja ainutlaatuista luksus hemmottelua? Tämä päivä on sinulle!

Haluan mukaan jumalatar päivään!
OSTA LIPUT

healing goddess day retriitti tuulennousu natural high healing festival

Healing Goddess Day on uniikki yhden päivän ikimuistoinen miniretriitti, joka juhlistaa jumalatarta sinussa!


Se kutsuu voimallaan sinut esiin juuri sellaisena ihanana ainutlaatuisena yksilönä kuin olet. Se on kuin peili johon voit katsoa ja nähdä oman upeutesi, oman jumalattaresi! Ei ole oikeaa tapaa olla nainen. Ei ole muottia, ei laatikkoa johon sinun tulisi sopia. On vain sinun pyhä viisautesi, tapasi olla. Se mitä sinun sisälläsi luontaisesti kasvaa on kaunista ja pyhää. Tästä päivästä saat luottamusta omalle polullesi.

Kaikkia aistejasi hivelevä vegaaninen, ravintorikas ruokataivas, syväluotaava ja rentouttava ohjelma, sekä huikea yksilöllinen valokuvaussessio luovat kokonaisuuden, jossa sinulla on lupa säihkyä, nauttia täysin siemauksin ja antautua inspiraation voimalle. Ei ole mitään mitä etsiä, kaivaa tai synnyttää väkisin. Ei ole mitään mitä muuttaa. On vain irtipäästämistä sallimista, luonnollista virtausta.


Antaudu sen vietäväksi!

Uudistunut, eheytynyt, voimautunut sinä! Yhdessä luomme rakkauden täyteisen sallivan tilan. Tilan, jossa kohdata, hehkua, kokea ja antautua nautinnolle.


goddess day retriitti natural high festival tuulennousu

On vain uusia ovia avattaviksi. Uusia käsikirjoituksia joiden päätähti, kirkkaana loistava valo olet sinä itse.


On vain tulevaisuus. Tämä hetki. Menneisyys on kadonnutta. Mitä ja kuka sinä oikeasti olet. Kaikkien luotujen kerrosten ja uskomusten alla. On aika olla oma itsensä. Aito kaunis sinä. On aika päästää itsesi valloilleen! WAU!


Tämän tapahtuman jälkeen:


 • Feminiinienergiasi virtaa runsaana ja kuplivana
 • Tunnet oman sisäisen voimasi
 • Näet ja tunnistat oman uniikin kauneutesi
 • Muistat jälleen, että sinä itse olet oman elämäsi kirkkain tähti

Tämä päiväretriitti sopii sinulle myös silloin, jos koko viikonlopun mittaiset tapahtumat ovat hankalasti toteutettavissa!


Meillä on monia ulkopuolelta tulleita uskomuksia siitä millaisia meidän tulisi olla, ja paineita ulkonäön ja täydellisen naiseuden suorittamiseen. Meillä on monia rooleja. Olemme sisaria, tyttäriä, äitejä, vaimoja, tyttöystäviä. Onko olemassa laatikkoa johon tulisi sopia?

Sinun tapasi olla on juuri oikea sinulle. On aika hyväksyä erilaisuus. Jokainen nainen on nainen omalla uniikilla kauniilla tavallaan. Yhdessä luomme vahvan naisheimon. Heimon, joka tukee toinen toisiaan. Me olemme sisaria.

"Koko päivä täydellinen ilotulitus, silti niin rauhaisa."


Image

TUULENNOUSU • LAPINJÄRVI • KLO 9-18.30
Tuulennousu 11, 47350 KIMONKYLÄ

TUULENNOUSU • LAPINJÄRVI
KLO 9-18.30

Tuulennousu 11 A
47350 KIMONKYLÄ

Healing Goddess Day on kuin kirkkaana säihkyvä soihtu harmaan arjen keskellä. Kuplivan innostuksen, yhteyden ja hiljentymisen, ilonkiljahdusten ja ylistyssanojen sinfonia, jossa päätähti olet sinä itse! Rohkene antautua kannatteleviin käsiin, elämykselle joka virkistää syvälle sielusi sopukoihin asti. Ota aikaa itsellesi, sillä sinä olet sen (ja kaiken ihanan ja ylitsepursuavan ihanuuden) ansainnut!

Anna tämän nostattavan ja eheyttävän kokemuksen kantaa sinut kaamoksen läpi! TULE MUKAAN! Tämä se on, mitä olet odottanut!


OSTA LIPPUSI

Image

Upea ruoka, upea ohjelma, upea sinä! Ruokataivas on auki!


Tervetuloa taianomaisen ruoan äärelle!

Luvassa kaikkia aisteja hivelevä ruokataivas, visuaalinen, runsas, tuore ja vegaaninen, huippukokin luovista käsistä ajatuksella syntynyt. Puhdasta, kaunista, rakkaudella sinulle luotua ravintoa. Upea visuaalinen kattaus hivelevät silmiä. Menu on vegaaninen ja gluteeniton.

Tule ja nauti kaikkia aisteja herättelevistä mauista ihanan ja runsaan ruokatarjoilun merkeissä, privaatti kokkina Goddess päivässä toimii Kati Löfman.

Brunssista sanottua:
"Ooh, mikä makujen taivas!"
"Jumatarten nektaria ❤️"

YHTEISTYÖSSÄ:

Image
Image

FEEL LIKE A GODDESS: Ääni- "kukkameri"- jalkakylpy ja suolaseremonia


Matkaamme äänen ja rentoutuksen kautta syvälle itseemme, oman voimamme ja inspiraatiomme äärelle. Hehkumme ja eheydymme sisarten ja musiikin ihmeellisen kannattelevassa ja kohottavassa seurassa kukkien lumoavan tuoksun ja kauneuden hellien aistejamme.

Saat aikaa rentoutumiselle ja nautinnolle, mutta myös mahdollisuuden oman jumalattaresi tutkimiselle. Suolaseremonia aloittaa Feel like a Goddess -matkamme ja se päättyy antautumiseen musiikin vietäväksi Hale Heikkilän, tuon multi-instrumentalistin kannatellessa tilaa samalla, kun jalkamme saavat hoitoa ja kehomme kaivattua huomiota. Matkaamme yhä syvemmälle, korkeammalle, laajemmalle, taianomaista pyhyyttä hengittäen. Kun maskuliini on läsnä, uusia aspekteja feminiinisyyteen on mahdollista avautua.

Image

GODDESS VALOKUVAUS: Kauneus on sisälläsi -valokuvaus ja taianomaiset hetket itsesi äärellä


Saamme upean kokemuksen henkilökohtaisen valokuvaussession myötä. Valokuvaajana toimii huikea intuitiivinen ja sanoinkuvaamaton Maria Kalmi! Pukeudu näyttävään ja kuvaukselliseen mekkoon/asuun, joka tuo esiin jumalattaruutesi. Voit myös valita kauneuttasi korostavat asut lainaan Healing Goddess vaaterekistä. Valittavana on myös asusteita, erilaisia koruja sekä upeita kukkaguru Tiian tekemiä kukkakoruja. Salliva ja rakastava ympäristö saa jokaisen naisen kukkimaan. Yhdessä luomamme tila kutsuu itseämme ja syvintä olemustamme sallieni sen tulla näkyväksi. Saat jälkikäteen korkealaatuisen voimakuvan digitaalisessa muodossa, ja kuvaa voit käyttää myös nettisivuilla, somessa, siten miten haluat. Lisäksi voit tilata itsellesi fine art taideprintin (22€) omasta kuvastasi. Oma voimakuvasi on muistutuksena siitä upeudesta, joka sisälläsi on jokaisena hetkenä. On aika kutsua jumalatar näkyväksi ja osaksi sinua.

Päähäsi saat ihastuttavan, käsin rakkaudella tehdyn kukkapannan made by Tiia Peltonen, jonka saat omaksesi ja kotiin viemiseksi!

goddess bar - tuulennousu - maria k photography

GODDESS BAR IS OPEN!


Wau, Goddess Bar on jumalattarien tankkauspiste, josta löydät raikkaat juomat, niin kombuchat kuin mummon mehutkin! Kuplajuomat nostaa tunnelmaa ja saa olosi hyrisemään ihanuutta.

Goddess Bar on visuaalinen AHH elämys, ja juomien runsaus saa erityisen olemuksen eksoottisesta ja kauniista asettelusta! Kaikki juomat ovat tietysti täysin alkoholittomia, kuten koko tapahtumakin.

YHTEISTYÖSSÄ:

Image
Image
Goddess Lounge

GODDESS LOUNGE


Jumalattarien kauneus ja lepokeidas on auki, täältä löydät kuvaus vaatteita, asusteita sekä upeat Flow ja Korento tuotteet. Frantsilan luonnonkosmetiikkaa. Astu kauneuden hyväilevään taikamaailmaan.

Kaunistaudu ja hemmottele itseäsi ihanilla tuotteilla. Sovita upeaa asua. Käy välillä siemailemassa Goddess Barissa kombuchaa tai virkistäviä Ellu-mocktaileja. Salli itsesi nauttia jokaisella solulla. Tämä on sinun päiväsi. Lupa hehkua ja loistaa.

YHTEISTYÖSSÄ:

Image
Image
Image


TUULENNOUSU

Tuulennousu on mysteerien taikatalo. Se on luovuuden temppeli, jonka taika aukeaa sille, joka katsoo sitä mielikuvituksen kautta. Se on heijastus siitä, että elämässä kaikki on mahdollista.


Image


Tuulennousu on luotu rakkaudella ja mielikuvituksella

Jokainen päivä on täynnä taikaa, kuplivaa runsautta ja lapsen kaltaista iloa. Se auttaa meitä hyväksymään keskeneräisyyttä, epätäydellisyyttä. Kaikki ei aina ole sitä mitä ensisilmäyksellä kuvittelisi. Asioita pitää tutkia ja nähdä sydämen kautta. Tuulennousuun voit tulla löytämään ja löytymään - leikkimään.

Iso sali huippu äänentoistoineen on luotu tapahtumia varten. Tuulennousussa voi myös majoittua Maria Kalmin luomissa taikamaailmoissa. Tuulennousu ottaa syliinsä ja avaa sisällä portin jonnekin, muistamaan keitä ja mitä me oikeasti olemme.
Image

Tuulennoususta sanottua


"Onko tällainen paikka oikeasti olemassa?! Haluan jäädä tänne uskomattomaan taikamaailmaan. En ole koskaan käynyt vastaavassa paikassa. Tuulennousu muutti jotain minussa pysyvästi. Uskomaton yllätys astua ovesta."
"Tuulennousu on täydellinen."

"Aivan ihana. Rakastan sisustusta ja paikan sydänenergiaa 🤍"

"Tunnelmallinen, kaunis, kutsuva, kodikas, ylitsepursuava, helmeilevä. Temppeli, josta ammennan voimaa naiseuteen, viisauteen, yhteyteen."

"Ihana paikka, rakkaudella synnytetty."

"Ainutlaatuinen."


NATURAL HIGH HEALING FESTIVAALI

Natural High on tuonut yhteen sielukkaimmat ja upeimmat jumalattaret jo kymmenen vuotta!

Image

Vuodesta 2013 Natural High Healing festivaali on tuonut yhteen suuren sielukkaan heimon juhlimaan elämää ja sen ihmeitä kauniissa Suomen kesässä.

Rakkaudentäyteinen taikamaailma on kutsunut vuosi vuodelta mukaansa yhä suuremman joukon kävijöitä. Vahvalla ohjelmallaan, hyväksynnän, lempeyden ja autenttisuuden ilmapiirillään ja syväluotaavilla kokemuksilla se on ravistellut ja herätellyt jumalattaria syttymään yhä kirkkaampaan loistoon jo kymmenen vuoden ajan! Päihteettömien hyvinvointifestivaalien pioneerina Natural High Healing on rohkea suunnannäyttäjä, sielukas tapahtumajärjestäjä ja unohtumattomien elämysten mahdollistaja, joka syntyy loistoonsa kuplivan feminiinienergian virtauksessa.


Image
"Tila 💗 Sisustus 💗 Tunnelma 💗 Ravinto 💗 Seppeleet 💗 Kukat 💗 Hemmottelu 💗 Asusteet 💗 Mekot 💗 Kosmetiikka 💗 Yli-jumalatar voimanaisten kannattelu läpi päivän 💗 Iiiii olette mahtavia ja niin tärkeitä 💗 Loitte tilan ja tunnelman ja ohjelman jossa voimaantuminen oli helppoa ja vaivatonta - rakastaa ja tulla rakastetuksi 💗"

- Goddess Day 2022 osallistuja
Image
"Ihana, voimauttava kokemus upeiden naisten kanssa. Iloa ja naurua syvien tunteiden aallokossa. Eeppiset teekutsut latasi sydämeni täyteen rakkautta kaikkia ja kaikkea kohtaan unohtomatta uskomattoman lumoavaa ympäristöä, joka sai kruununi sädehtimään."

- Goddess Day 2022 osallistuja
Image
"Aitoa sisaruutta, lempeyttä, kannustusta ja kauneutta. Yhteenkuuluvuutta ja paljon naurua. Oman sisäisen jumalattaren herättelyä. Kiitos 💗"

- Goddess Day 2022 osallistuja
Image
"Pyhää kauneutta, rakkautta, puhdistusta ja iloa 💗 Päivä nosti meidät todelliseen itsemme värähtelyn taajuudelle kuplivasti, tunnustelevasti ja lempeästi. Kiitos rakkaat siskot, jumalattaret-voimalliset yli-jumalattaret-universumin valon tuojat, Kiitos ja Kiitos 💗"

- Goddess Day 2022 osallistuja
Image
Tähtihetkeni kauneudessani, pehmeydessäni, herkkyydessäni. Tila avautua ihmeelle, runsaudelle. Sisäisen Jumalattareni avautuminen nautinnolle.

- Goddess Day 2022 osallistuja
Image
"Heti saapumisesta alkaen oli sellainen tunne, että olin tullut oikeaan paikkaan. Parasta oli avoimuus, yhteys ja läsnäolo. Sai olla oma itsensä, mutta myös unohtaa arjen taakat ja heittäytyä toiseen todellisuuteen, jossa tapahtui ihania asioita ihanien asioiden perään..”

- Natural High Megaretriitti 2022 osallistuja
Image
"Yhteys, joka oli niin kokonaisvaltainen, kaunis, lämmittävä ja rakkaudentäyteinen!! Sen lisäksi koskettava tunnelma, sekä osallistujien että artistien aito ja rakkaudellinen läsnäolo, joka oli niin läsnä ja aivan helli ruudulta. Parasta oli ehdottomasti sanoinkuvaamattoman kauniit loppuhetket, yhteinen rakkaus ja hiljaisuus jaettuna ja koettuna yhdessä onlinessa, WAU!! Yksi kauneimmista, koskettavimmista ja aidoimmista online-tapahtuman hetkistä, joka on läsnäolollaan aivan yhtä kaunis kuin live, jopa odottamattomanan ja uudenlaisena jännempi ja hätkäyttävämpi!"

- Soulful Warriors Online Gathering 2020 osallistuja
Image
"Parasta oli yhteys ja yhteisöllisyys, jota luotiin ja rakennettiin muihin työpajan ja koko tapahtuman läpi."

- New Moon Rising Online Gathering 2020 osallistuja
Image
"Tapahtuman rakastava ja lämmöllä syleilevä tunnelma jää hehkumaan vielä viikoksi minussa. Löysin taas kerran uusia puolia ja kykyjä ja haluja itsestäni. Pelkkää rakkautta. ❤️✨"

- Natural High Healing Festivaalin 2022 kävijä
Image
"Aivan ihana, syvä, kaunis, koskettava, uudistava, avaava, rakkaudellinen, salliva, lämmin, oivalluttava."

- Natural High Healing Festivaalin 2022 kävijä
Image
"Täyteläinen, rakkaudellinen, tietoisuutta nostattava, energinen, kaunis, vapauttava. Vieläkin leijun 💚."

- Natural High Healing Festivaalin 2022 kävijä

  Image
  "Heti saapumisesta alkaen oli sellainen tunne, että olin tullut oikeaan paikkaan. Parasta oli avoimuus, yhteys ja läsnäolo. Sai olla oma itsensä, mutta myös unohtaa arjen taakat ja heittäytyä toiseen todellisuuteen, jossa tapahtui ihania asioita ihanien asioiden perään..”

  - Natural High Megaretriitti 2022 osallistuja
  Image
  "Yhteys, joka oli niin kokonaisvaltainen, kaunis, lämmittävä ja rakkaudentäyteinen!! Sen lisäksi koskettava tunnelma, sekä osallistujien että artistien aito ja rakkaudellinen läsnäolo, joka oli niin läsnä ja aivan helli ruudulta. Parasta oli ehdottomasti sanoinkuvaamattoman kauniit loppuhetket, yhteinen rakkaus ja hiljaisuus jaettuna ja koettuna yhdessä onlinessa, WAU!! Yksi kauneimmista, koskettavimmista ja aidoimmista online-tapahtuman hetkistä, joka on läsnäolollaan aivan yhtä kaunis kuin live, jopa odottamattomanan ja uudenlaisena jännempi ja hätkäyttävämpi!"

  - Soulful Warriors Online Gathering 2020 osallistuja
  Image
  "Parasta oli yhteys ja yhteisöllisyys, jota luotiin ja rakennettiin muihin työpajan ja koko tapahtuman läpi."

  - New Moon Rising Online Gathering 2020 osallistuja
  Image
  "Tapahtuman rakastava ja lämmöllä syleilevä tunnelma jää hehkumaan vielä viikoksi minussa. Löysin taas kerran uusia puolia ja kykyjä ja haluja itsestäni. Pelkkää rakkautta. ❤️✨"

  - Natural High Healing Festivaalin 2022 kävijä
  Image
  "Aivan ihana, syvä, kaunis, koskettava, uudistava, avaava, rakkaudellinen, salliva, lämmin, oivalluttava."

  - Natural High Healing Festivaalin 2022 kävijä
  Image
  "Täyteläinen, rakkaudellinen, tietoisuutta nostattava, energinen, kaunis, vapauttava. Vieläkin leijun 💚."

  - Natural High Healing Festivaalin 2022 kävijä

  Sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö. Loista kirkkaasti, sinä sädehtivä upea jumalatar. Kiitos kiitos kiitos.


  Image
  "Koin niin paljon ihania tunteita, sydämen sykkimistä ja herkkiä hetkiä. Sain olla oma feminiini itseni täysin turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. Makuelämyksiä, hemmottelua, aistillista musiikkia, ihanaa sisarseuraa, hersyvää naurua ja paljon paljon muuta ihanaa. Kuvaus oli ainutlaatuinen kokemus, odotan innolla kuvia. 💗"
  Image
  "Aaah, mikä taianomainen päivä. Elämäni ensimmäinen päivä taas spiraalilla, kohti aidointa minua. Sanaton pyhä yhteys sydäntemme välillä, sisaruuden sallivuus. Tunteiden, energian, vapaa virta."


  Image

  Ohjelma


  La 11.3.2023
  Klo 9-18.30

  9.00-10.00 Saapuminen ihmemaailmaan. Tervetuloa sinun päivääsi. 
  10.00 Opening the portal to your inner goddess. Tervetulomaljat, kuplivat Jumalatar juhlajuomat
  11.00 Kauneus on sisälläsi -Valokuvaus ja taianomaiset hetket itsesi äärellä.
  13.00 Visuaalinen makuelämys - Lounas, joka hellii kaikkia aistejasi
  15.00 Feel like a Goddess: Ääni-"kukkameri"-jalkakylpy ja suolaseremonia
  16.30 Eeppiset teekutsut
  17.30-18.30 Uusi alku, uusi sinä

  Koko ohjelma on suomeksi.

  Saapuminen ihmemaailmaan. Tervetuloa sinun päivääsi.

  Tämä päivä on pyhitetty sinulle. Saavu rauhassa, varaa matkaan riittävästi aikaa. Tuulennousu ja Goddess Day tiimi ottavat sinut lämpimin syleilyin vastaan. Ensimmäinen tunti on pyhitetty laskeutumiselle, saapumiselle, ihmettelylle.

  10.00 Opening the portal to your inner goddess. Tervetulomaljat, kuplivat juhlajuomat*

  Tervetuloasanat ja päivän kulku. Avaamme tilan ja tien sisäiseen viisauteen yhdessä rummutuksella, meditatiivisella matkalla, visualisoiden ja tuntien sisäisen voiman ja jumalattaruuden. Jätämme aina tilaa ihmeille ja sille, mikä nousee hetkessä esille.

  Avaamme portaalit tälle päivälle, unohtamatta kuplivia juomia! KIPPIS elämälle, sinulle jumalatar ja erityisesti meille kaikille yhdessä!

  11.00 Kauneus on sisälläsi: Valokuvaus ja taianomaiset hetket itsesi äärellä.

  Matkalla ikuistettavaksi, jossa linssin läpi heijastuu sinun ainutlaatuinen olemuksesi. Kaunistaminen alkaa kuvaus- ja pukeutumishuoneista, valittavana on vaatteita ja koruja. Otathan mukaan näyttävimmät omat pukusi/mekkosi/Asusi, meikit ja korusi. On aika loistaa, leikitellä ja tulla näkyväksi. Saat tukea koko prosessin läpi.

  13.00 Visuaalinen makuelämys: Lounas, joka hellii kaikkia aistejasi

  Lounas on upea visuaalinen ilmentymä, nauti siitä kaikilla aisteillasi. Ruoan on luonut privaatti kokkimme Kati Löfman, intuitiivinen ruokataiteilijamme, joka taikoo erityisen inspiroivia ja maukkaita elämyksiä, joita vatsasi rakastaa. Ruoka on vegaanista sekä gluteenitonta.

  15.00 Feel like a Goddess: Ääni-"kukkameri"-jalkakylpy ja suolaseremonia

  Jumalattaren jalkakylpy taivaallisen musiikin hivellessä koko olemustasi. Intuitiivinen ja lahjakas musiikkitaituri Hale vie meidät upealle matkalle, joka hellii jumalattaruuttamme jalkojen saadessa hoitoa. Suolaseremoniassa valmistamme jalkakypysuolan yhteisellä intentiolla, rakkaudella ja erityisin, jokaisen valitsemin raaka-ainein. Tästä on tulossa pyhä hetki.

  16.30 Eeppiset teekutsut

  Astu taikamaailmaan, raakakakut, raakasuklaa, tee ja ihanat juomat  herättävät kokemuksen, jossa elämä on arvokasta, ruoka taivaallista ja hetki merkityksellistä.

  17.30 Uusi alku, uusi sinä

  Loppuseremonia, joka nivoo yhteen päivän annin. Goodie bagit odottavat ottajaansa. Halaukset, ehkä kyyneleetkin, kiitollisuus, runsaus, oma voima ja päivän ihmeet kietoutuvat ihanaksi paketiksi, jonka muistat pitkään. On uuden aika. Sinusta kuoriutuu sinä, kaikki turha tippuu. On sinun aikasi loistaa.  Yhteistyössä


  Image
  Image
  Image
  Image
  Nokkos Company
  Image


  Image
  Healing Goddess Menu

  MENU 2023

  Maukas, herkullinen, runsas, ravinteikas, värikäs, ja tuore! Ruoat on valmistettu sesongin parhaista ja luomulaatuisista raaka-aineista. Menu on vegaaninen ja gluteeniton.

  💫KLO 13 JUMALATARTEN BRUNSSI💫

  Tuorepuristettua vihermehua
  Kukkakaali-tyrnismoothieta
  Cashew-kookosjugurttibowl
  Yrtti-vihersalaattia ja vihanneksia
  Paahdettuja dippijuureksia
  Pinaatti-avocadodippiä
  Punajuurihummusta
  Munakoisodippiä
  Basilika-tomaattigalettea
  Siemennäkkäreitä
  Yrttileipää
  Hedelmälautanen 

  💫KLO 16.30 EEPPISET TEEKUTSUT 💫

  Cashew-rucolajuustokakkua
  Lakritsi-vadelmaraakakakkua
  Raakasuklaita


  Tämän ikimuistoisen päivän luovat:

  kati löfman natural high healing festival goddess retriitti

  INTUITIIVINEN RUOKATAITEILIJA KATI LÖFMAN


  Kati Löfman on intuitiivinen ruokataikuri, jolla on ilmiömäinen kyky loihtia ravintorikkaat, suussa sulavat ja harmoniset makuyhdistelmät visuaalisesti tajunnanräjäyttäviksi kokonaisuuksiksi.

  Jumalarten brunssiin Kati luo taianomaisen makumaailman parhaista raaka-aineista, intuitiolla, intohimolla ja rakkaudella.

  Hovimestarinakin toimiva Kati on pitkän linjan ravintola-alan ammattilainen ja on valmiina luomaan ihmeitä kanssamme.

  Image
  MUUSIKKO HALE HEIKKILÄ

  Äänitaiteilija, multi-instumentalisti, yksilö- ja ryhmävalmentaja Hale Heikkilä on monipuolisen vahvan klassisen taustan omaava muusikko, joka on erikoistunut improvisointiin ja intuitiiviseen luomiseen. Hänen luomansa äänimaisema soljuu luonnonäänien, erilaisten kulttuuriperinteiden, aikakausien ja tapojen välillä yhdistyen luontevasti myös elektronisiin ulottuvuuksiin. Hale luo ja kannattelee tilaa vahvalla intuitiolla, laulaen, soittaen selloa sekä kosketin- ja rytmisoittimia. Hän rakastaa olla mukana luomassa tapahtumia ja kohtaamisia joissa voidaan kokea turvallisesti inhimillisyyden kaikenlaisia puolia.

  Hänen visionsa on työskennellä erilaisissa yhteyksissä, joiden tarkoitus on lisätä myötätuntoa ja vahvistaa kokijan omaa sisäistä ääntä, auttaa löytämään oma sisäinen viisaus ja voima, sekä edistää yksilöiden omia henkilökohtaisia ja kollektiivisia prosesseja tuoden ihmisiä erillisyyden kokemuksesta takaisin yhteen - ja kohtaamalla lopulta vapautua uskomuksista, jotka ei enää palvele kokijan nykyistä olemista.

  hale.fi

  Tiia Peltonen kukkakeiju Natural High Goddess Day retriitti
  KUKKATAITURI TIIA PELTONEN

  Ekokampaaja | Puutarhuri | Kukkakeiju

  Tiia Peltonen on kukkavisualisti, luonnon hengetär, joka rakastaa luoda luonnonantimista reheviä kukkaisia fantasiamaailmoja. Tiian käsialaa ovat upeat jumalatar kukkapannat, jotka hän suurella rakkaudella valmistaa vahvistaen naiseuden ikiaikaista vahvaa luontoyhteyttä.

  Mielen puutarha Instagram
   

  Henna Länsipää natural high healing festival - goddess day retriitti
  Henna Länsipää

  Aloin näkemään sieluni silmin suuria rinkejä, jossa ihmiset pitivät käsistään kiinni.. Ne eivät olleet mitään pieniä piirejä vaan suuria ja voimakkaita, elämää vahvistavia.

  Oli vuosi 2012 ja elämäntehtäväni laajuus alkoi paljastumaan minulle pikkuhiljaa. Tajusin, että olin tullut luomaan jotain suurta ja merkityksellistä. Samalla saaden elämää suurempia oppikokemuksia ja oivalluksia. Tunnen olevani vasta matkani alussa, ja se sytyttää minut. Kiitän syvästi kaikesta ja olen sitoutunut 1000% luomaan maailman parhaimman festivaalin, elämyksiä ja uusia kokemuksia, jotka ovat syviä, nostavia ja mukaansatempaavia. Inspiroidun ihmisten transformaatiosta ja siitä kuinka voi nostaa tunnelmaa. Rakastan naurua ja sen voimaa. Moniulotteisuus, mahdollisuudet ja vision boardit inspiroivat yhä uudestaan.

  Rakastan luoda ihmeitä ja ikimuistoisia, nostattavia ja samalla syviä tapahtumia, jotka lumoavat aitoudellaan ja avaavat sydämen tähän hetkeen. Entisenä kauneuden ammattilaisena sytyn kauneudesta, ihmisten hehkusta ja yhteydestä yli kaikkien rajojen.

  Saadessani valtavan ja syvän feminiinisen omakohtaisen kokemuksen Tuulennousussa, olin myyty. Se avasi portaalit johonkin ihan uuteen ja tiesin, että tämän kokemuksen tulee olla jaettuna kaikille upeille naisille, jotka resonoivat ja säkenöivät samalla taajuudella. Kaikki on mahdollista ja tuntuu, että olemme käyttäneet potentiaalistamme jonkin pienen pisaran verran. Portaali on auki, kaikki on auki, astu sisään. On sinun aikasi loistaa.

  • Tapahtumatuottaja
  • Ceo & Founder Natural High Healing Festival &
   Megaretriitti
  • Naurujoogakouluttaja
  • Juontaja, valmentaja ja inspirational human
  • Ex kauneudenhoidon ammattilainen
  • Moniosaaja ja edelläkävijä
  • Yrittäjä vuodesta 2002
  • Äiti

  Henna Länsipää Instagram

  Image
  MARIA KALMI

  Vuonna 2012 minä myin koko omaisuuteni ja lähdin ihmeelliselle matkalle tutkimaan sitä, kuka ja mitä minä ja me oikeasti syvällä sisällämme olemme. 2013 aloin kuvaamaan ihmisiä. Kuljin kamerani kanssa ja tein vapaaehtoistyötä. Kuvasin satoja särkyneitä ihmisiä. Kasasin palapelin paloja ja hämmästelin. Miten upeita ja täydellisiä me olemmekaan kaikkine haavoinemme. Kuljemme tuhansia kertoja itsemme ohi näkemättä omaa loistavaa sisäistä kauneuttamme. Voimaa, joka vain odottaa, että itse näemme sen. Vuosia olen harjoitellut, tehnyt ihmeellistä matkaa naiseuden ytimeen. Nainen on suuri mysteeri. Ennen kaikkea itselleen. Miten upeita, monitahoisia olentoja me olemmekaan.

  Tunnen, että on meidän aikamme uskaltaa loistaa upeaa tasapainottavaa feminiinienergiaa. Maailma tarvitsee ihmisiä, jotka nousevat täyteen voimaansa. Valokuvaajana, kauneudenhoidon ammattilaisena ja intuitiivisena valmentajana haluan olla tukemassa tervettä luonnollista naiseutta, joka on vapaa kaikista rajoittavista uskomuksista.

  Ihmisten lisäksi minä rakastan loihtia tiloja, sisustaa ja remontoida. Olen aina ostanut taloja, joille muut kääntävät kauhuissaan selkänsä, ja nähnyt ne kaikki mahdollisuudet jotka ovat toteuttavissa. Kaikki ei ole sitä mitä ensinäkemältä luulisi.

  Tuulennousu on meidän, minun Maria ja muusikko säveltäjä mieheni Mikan, luoma leikkitaivas.

  • Valokuvaaja, visualisti (vuodesta 2015 olen työskennellyt ammattikuvaajana kuvaten ihmisiä, yrityskuvia, koteja sisustuslehdille, vetänyt valokuvauskursseja)
  • Parturi-Kampaaja (yrittäjä 1999-2012)
  • Intuitiivinen valmentaja
  • Äiti
  • Mummi

  Tuulennousu Instagram

  Stadin Kukkis

  HÄVIKKIKUKKAKAUPPA KUKKIS


  Healing Goddess Dayn kukkaloiston tarjoaa Hävikkikukkakauppa Kukkis! Kukkis pyrkii toiminnallaan muuttamaan kulutustottumuksia - hävikkiin päätyvät kasvit ovat yleensä hassun näköisiä, juuri kukkineita, toispuoleisia tai jollain muulla tavoin eivät täytä meidän kuluttajien kriteereitä. Haluamme normalisoida ei-niin-täydellisen, orgaanisen tuotteen ja tuoda asioille arvoa.

  Kukkiksen työ on kukkamielenosoitus, sitä on kutsuttu aktivismiksi syystäkin - olemme vuodesta 2019 pelastaneet tuhansia kasveja ja kukkia, tehneet lahjoituksia vanhainkoteihin yms. Teemme työtämme sydän edellä ja haluamme saada aikaan isoja muutoksia sisällyttämällä toimintaan sosiaalityötä ja olemalla avoin ja näkyvä toimija. Kukkiksella on hävikkisopimukset mm. Plantagenin kanssa mistä saamme hävikkiä jatkuvasti. Tule mukaan toimintaan vapaaehtoisena! Meissä ihmisissä on valtavasti voimaa, tehdään hyviä päätöksiä.

  Kukkis Instagram

  santa malandra

  SANTA MALANDRA


  Healing Goddess Dayn jumalatar-kuvauksiin asuja tarjoaa Santa Malandra!

  Santa Malandra on helsinkiläinen vaatemerkki, joka on 100% made in Finland! Idea brändistä syntyi Barcelonassa, 2000- luvulla, missä suunnittelija Kristiina Nurmi asui tuolloin lähes kymmenen vuotta. Kristiina opiskeli Espanjassa nykytanssia, joogaa, meditaatiota sekä energiahoitoja. Rakkaus estetiikkaan, väreihin ja muotiin vei kuitenkin mennessään ja nykyään Kristiina suunnittelee ja organisoi Santa Malandran tuotantoa täyspäiväisesti jo vuodesta 2015.

  SantaMalandra.com  Tämä on tapahtuma, joka antaa sylikaupalla hehkuvaa sädehtivää voimaa. Mikä tekee tapahtumasta ainutlaatuisen?

  • Monipuolinen hemmotteleva ohjelma

  • Kokeneet tapahtumanjärjestäjät, jotka luovat ikimuistoisia elämyksiä, takuuvarmasti

  • Aisteja herättelevä tapahtumapaikka, joka lumoaa kauneudellaan ja inspiroi luovuudellaan

  • Saat mukaasi erityisen GODDESS -kuvan, jonka ottanut ammattilainen

  • Kuvauksia varten käytössäsi on upea valikoima asusteita ja jumalatar teemaisia vaatteita

  • Goodie bag yllätyksineen  Image

  TUULENNOUSU • LAPINJÄRVI
  KLO 9-18.30

  Tuulennousu 11, 47350 Kimonkylä

  Miniretriittiin otetaan rajallinen määrä osallistujia. Oletko sinä yksi onnekkaista?

  Healing Goddess -päiväretriitin hinta 244 €
  Early Bird 222 € 11.2. saakka


  Haluan mukaan jumalatar päivään!
  OSTA LIPPU

  Lippuja rajoitettu määrä


  KUULETKO KUTSUN - TULE!


  Healing Goddess Day sisältää:

  • Koko ohjelman täysihoidolla
  • Jumalatar valokuvauksen ja digitaalisen valokuvan
  • Kukkapannan
  • Runsaan buffet lounaan
  • Eeppiset teekutsut
  • Juhlajuomaa (Alkoholiton tottakai)
  • Ääni-kukkameri -jalkakylvyn, josta saat kotiin viemiseksi kylpysuolaa
  • Goodie bagin (Arvo yli 120 €)

  Halutessasi voit ostaa laadukkaan taideprintin A4 goddesskuvastasi (á 22 €) joka lähetetään sinulle suoraan kotiin.

   Image

   Miten Healing Goddess Dayn osallistujat kuvaavat tapahtumaa:


   "Eeppisen taianomainen, rakkaudellinen valopilkku, salliva, pyhä, kunnioittava, tajunnan räjäyttävä."

   "Nostaa värähtelytaajuuden ennennäkemättömiin korkeuksiin."

   "Aah, every woman needs this!"

   "Autenttinen sydämen avautuminen omalle totuudelle ja aitoudelle rakastavassa, myötäelävässä piirissä. Toisten osallistujien näkeminen, kuuleminen sekä toistemme tunteiden ymmärtäminen ja hyväksyminen."

   "Muistaa alkuperänsä, feminiinin vastaanottavuuden, nautinnon olemuksen."

   Mikä oli parasta tapahtumassa?


   "Kuvaus hetki sekä yhteiset piirit mikä force of love!!!!!!!!"

   "Kohtaamiset. Uudet sielunsisar-ystävät. Lämpö ja rakkaus joka jokaisesta sisaresta uhkui."

   "Jumalattaret - tunne siitä että olemme yhtä. Tulla nähdyksi ja kuulluksi aitona minuna - toisten aito kohtaaminen oli erityisen voimauttavaa."

   "Kylpysuolan intention kokoaminen ja jalkakylpy oli ihana. Voiko päivästä edes poimia kohokohtaa, kaikki oli omalla tavallaan ihania kokemuksia."

   Kenelle suosittelisit retriittiä?

   "Kaikille. Kun me voimme kokea sallivan ilmapiirin, saada olla ja tulla nähdyksi ja koetuksi, niin kuin olemme, tapahtuu pyhää elämää eheyttävää parantumista. Ytimen ympärillä olevat haavat voivat parantua, ja voimme alkaa loistaa omaa valoamme kirkkaammin, antaa rakkauden virrata."

   "Kaikille naisille jotka haluavat rakastaa itseään entistä enemmän 💗"

   "Kaikille naisille. Hemmottelun uusia ulottovuuksia, aistimatkaa."

   "Kaikille naisille, jotka kaipaavat hetken itselleen ja voimaannuttavan kokemuksen."


   Usein kysytyt kysymykset
   Image

   TUULENNOUSU • KLO 9-18.30
   Tuulennousu 11 A, 47350 KIMONKYLÄ

   Ah tätä olen odottanut!
   Haluan mukaan!


   OSTA LIPUT

   Liittymällä jonotuslistalle, et sitoudu vielä mihinkään. Saat ensimmäisenä tiedon kun Early Goddess liput ovat tulossa myyntiin ja saat etuosto-oikeuden, kun lippuja on niin rajoitettu määrä vain 28 kpl.


   Kuvat: Maria Kalmi, Mia Järvisalo