Image
HANNA KUOSMANEN

www.ruokarauha.fi
www.facebook.com/ruokarauha

Hanna Kuosmanen on syömisen psykologiaan ja intuitiiviseen syömiseen erikoistunut ravintoterapeutti ja joogasomatiikan opettaja. Hän on ainoita Institute for the Psychology of Eating:ista (USA) valmistuneita suomalaisia. Hannan intohimona on auttaa asiakkaitaan solmimaan rauha ruoan kanssa, löytämään uudelleen syömisen nautinto ja yhteys omaan kehoon.

FEMINIININEN SUHDE RUOKAAN (FIN) – Coaching

Maskuliinisten arvojen ensisijaisuus kulttuurissamme näkyy siinä, miten suhtaudumme ruokaan, ravitsemukseen ja syömiseen. Se on monien kokeman ravitsemushämmennyksen, kehotyytymättömyyden ja ruokaan liittyvän pakkomielteisyyden ja syyllisyyden taustalla. Työpajassa tutkimme yhdessä pohtien ja jakaen, mitä feminiininen suhde ruokaan voisi olla ja tarjota meille – koetusta sukupuolesta riippumatta.

LÖYDÄ RAUHA RUOAN KANSSA (FIN) – Coaching

Ruokasuhteemme peilaa suhdetta itseen ja elämään. Tiedostetut tai tiedostamattomat haasteet ruokasuhteessa voivat olla iso stressinlähde ja syy selittämättömään hankalaan oloon. Työpajassa tarkastelemme ruokasuhdettamme ja sitä, miten se on vaikuttanut elämäämme. Yhdessä pohtien ja jakaen hahmottelemme suuntaviivoja kohti vapautta ja rauhaa suhteessa ruokaan – ja samalla koko elämään!

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image