Image
HENNA LÄNSIPÄÄ

www.hennalansipaa.com
www.instagram.com/hennalansipaa
www.facebook.com/hennalansipaaofficial
www.facebook.com/naurujoogaohjaaja

Henna on kupliva, inspiroiva, aito persoona, jolla on luontainen kyky vapauttaa ilmapiiri ja transformoida ryhmä naurulla! Hän on Natural High Healing Festivaalin visionääri CEO & founder. Henna on hyvinvointiyrittäjä, valmentaja, juontaja, puhuja, naurujoogakouluttaja. Hän on kouluttanut Suomeen jo yli 100 uutta naurujoogaohjaajaa. Hänellä on vankka kokemus ryhmänvetämisestä, hänen syväluotaava, mutta kepeä ohjaustyyli on mieleenpainuva ja antaa jokaiselle luvan olla oma itsensä.

LAUGHTER TRANSFORMATION (STRONG) [FI/EN] – Other Inspirations

Naurattavin työpaja on tässä! Sen mikä estää sinua iloitsemasta, nauramasta ja vapautumasta me transformoimme! Nauru on uskomattoman tehokas muurien murtaja ja vapauttaja. Nauru transformaatio suorastaan räjäyttää kaiken turhan ja palauttaa sinut säteileväksi itseksesi. Nauru nostaa itsevarmuutta, muuttaa olemisen taajuutta ja murtaa uskomuksia. Nauru on kuin tulppa, jonka irrottaminen saa elämänvoiman virtaamaan vapaana. Varoitus, saatat menettää vakavuutesi loppuvuodeksi 😉 Hehehe!

NAURUJOOGA FIN/ENG – Yoga

Eehehee! Milloin viimes nauroit sydämesi kyllyydestä? Nauru on uskomattoman tehokas muurien murtaja ja vapauttaja. Se on luonnollisen hyvänolonhormonin buustaus ja kehon totaalinen aktivointi. Nauramme ja rentoudumme yhdessä antaen stressille ja peloille kyytiä. Yhdessä nauraminen tarttuu ja hengityselimistö saa kuin huomaamatta kunnon treenin. Tule hämmästymään, kuinka nauru tulee virtaamaan niin ettei loppua näy! Mukana ohjaamassa on Hennan kouluttamat naurujoogaohjaajat!

Image

LISÄÄ SIELUKKAITA ESIINTYJIÄ, HOITAJIA & TAITEILIJOITA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image